Aludnál egy ágyban aznap mikor szakítottál a másik féllel?
Nem, sajnos nincs hová mennem hirtelen és ez még pár hétig így is lesz. Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább..
Ő már befészkelte magát az ágyba, nekem viszont furán venné ki magát, hogy befeküdjek a helyemre.. Frankó, én alszom a kanapén ezek szerint.
Ti mit tennétek?
26/N
Én szakítás után nem aludnék egy ágyban senkivel, azt hiszem. Úgy komolytalan lenne.
Mihamarabb próbálj elköltözni, akár barátnőhöz, ismerőshöz, rokonhoz.
Sajnos volt már rá példa,hogy hiába szakítottam,itt aludt...Utána többet már nem hálisten és felfogta,hogy vége....
Maradj a kanapén.
Nekem úgy,hogy a MÁR EXpárom lakása és nincs hova mennem,nem lenne merszem befeküdni mellé az ágyba.Milyen megalázó már te atyaúristen!Maradj a kanapén és mielőbb húzd el a csíkot!
Szüleidhez sem tudsz menni?Szerintem bárhol jobb lenne aludnod,mint vele egy lakásba....
Amúgy köszi mindenkinek, itt szobrozok a gyakorin, de megyek kihozom a párnámat és a takarómat..
De azért rosszul esik, hogy szó nélkül kisajátította az ágyat.. bár mindegy, leszarom..
Keltsd fel, hogy "Hé, te vagy a férfi, mégsem volna illendő, hogy a hölgy aludjon a kanapén!"...
(A fene egye meg!)
Mi távkapcsolatban élünk a barátommal, és egyszer volt egy nagyon komoly szakításunk. Elegem lett, neki szintúgy, de én mondtam ki az utolsó szót. Muszáj volt egy ágyban aludnunk, máshol nem volt hely. A párom sírt, én is sírtam, de nem tágítottam. Elaludtunk, de reggelre meggondoltam magam, és átöleltem. komoly mérföldkő volt ez a kapcsolatunkban, azóta sokkal jobb.
A te esetedben szerintem inkább maradj a kanapén, ha az exed ilyen p.öcsfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!