Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aludnál egy ágyban aznap...

Aludnál egy ágyban aznap mikor szakítottál a másik féllel?

Figyelt kérdés

Nem, sajnos nincs hová mennem hirtelen és ez még pár hétig így is lesz. Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább..

Ő már befészkelte magát az ágyba, nekem viszont furán venné ki magát, hogy befeküdjek a helyemre.. Frankó, én alszom a kanapén ezek szerint.

Ti mit tennétek?

26/N

2012. márc. 1. 00:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nálatok mikor következett be a szakítás? most, nemrég?
2012. márc. 1. 17:59
 22/22 anonim ***** válasza:
3 hete. Az első hét még oké volt, haragudtam rá, úgy éreztem, hogy tényleg nem ment ez így, jól döntöttem. A második héttől világvége, rádöbbentem, hogy én csesztem el, hogy iszonyatosan hülye voltam, ostoba sértettséggel és daccal álltam hozá, és praktikusan elmartam magam mellől. Na mindegy, ebből is kimászom, ennél sokkal rosszabb dolgok is történhetnek az emberrel, de szörnyen szenvedek.
2012. márc. 1. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!