Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aludnál egy ágyban aznap...

Aludnál egy ágyban aznap mikor szakítottál a másik féllel?

Figyelt kérdés

Nem, sajnos nincs hová mennem hirtelen és ez még pár hétig így is lesz. Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább..

Ő már befészkelte magát az ágyba, nekem viszont furán venné ki magát, hogy befeküdjek a helyemre.. Frankó, én alszom a kanapén ezek szerint.

Ti mit tennétek?

26/N

2012. márc. 1. 00:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömmel is így volt, a fiúnak nem volt hova menni, így egy-két hónapig még maradt nála, és mivel nem volt több ágy, így egy ágyban is aludtak, de már nem volt köztük semmi. Nekem nagyon fura. Én akárhova is, de elmennék ha szakítok.
2012. márc. 1. 09:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó egy hónapban már köztün sem volt semmi, csak a megszokás miatt aludtunk együtt.. Jól elgémberedett a nyakam reggelre, de annyit se mondott, hogy szia.. Nemtudom hova mehetnék hirtelen, de majd kiokoskodom ma.
2012. márc. 1. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha ez egy közös albérlet,akkor miért feltétlenül neked kell elmenned onnan,miért nem lép le ő?
2012. márc. 1. 10:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Mert én akarok változtatni, én akarok innen elköltözni, de nem megy az olyan gyorsan sajnos.. nem akarnék ebben a lakásban maradni úgy, hogy ő ment el...
2012. márc. 1. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem csak,mert írtad,hogy közös megegyezéssel lett vége,tehát nem te szakítottál vagy nem ő,az albérlet is közös,akkor nem logikus,hogy neked kell menned mindenképpen.Ráadásul egyedül vagy valahol Európában,nőként én félnék másik,ismeretlen környékre költözni teljesen egyedül lakást keresni úgy,hogy nincs még egy barátnőm vagy haverom sem,aki elkísérne.
2012. márc. 1. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt?Sajnálom,hogy így alakult.
2012. márc. 1. 15:19
 17/22 A kérdező kommentje:

Ezektől annyira nem tartok, hogy ha már odáig eljutok, hogy felvesznek egy helyre, ahonnan jövőhét elejére várom a választ, akkor minden menni fog, lakáskeresés, költözés, stb. Ezzel nincs baj, CSAK VEGYENEK FEL!! Mert ez most életmentés lenne.

2és fél évig voltunk együtt..

Úgy értettem azt, hogy "Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább.. "

hogy én megmagyaráztam neki, hogy ettől még nincs világ vége, de én nem tudok és nem is akarok tovább vele élni.

1-2 hétig biztos elhúzódik, de remélem találok megoldást arra, hogy egyedül is újra tudjam kezdeni valahol.

2012. márc. 1. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi a szakítás utánis este bőgve szeretkeztünk, és összebújva aludtunk. Másnap reggelig bulizott, harmadnak is összebújva aludtunk el sírva, és a negyedik este megint sírva szeretkeztünk, aztán lelépett. Nyomorult egy helyzet az biztos.
2012. márc. 1. 16:01
 19/22 A kérdező kommentje:

Látod, nálunk ez is azt bizonyítja, hogy semmi keresni valónk egymás mellett, hogy nem tudom megkívánni.

Nem akarok már paranoiás lenni, de utánaolvastam egy-két tünetnek amit látok rajta és még az se kizárt hogy akár súlyos fertőző beteg.

Az a nyomorult ebben az egészben, hogy most azonnal nem tudok menni, mert meg akarom várni, hogy mit mondanak jövő hét elején.

Érzelmi döntésnek itt helye nincs. Csak telne gyorsabban az idő.

Mától meg nem dohányzom, ideje nekem is változtatni dolgokon, ez a legideálisabb alkalom.

És ti megbántátok a szakításaitokat?

2012. márc. 1. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, amúgy szintén 26 és én nagyon. Mindent a közös életre alapoztam, együtt alapoztuk a jövőnket, és most a leghalványabb fogalmam sincs, hogy mi lesz velem. Kétségbe vagyok esve, hiányzik rettenetesen. De ő felszabadult, energikus, jobb neki nélkülem, én meg a maradék cucca között bömbölök...
2012. márc. 1. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!