Aludnál egy ágyban aznap mikor szakítottál a másik féllel?
Nem, sajnos nincs hová mennem hirtelen és ez még pár hétig így is lesz. Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább..
Ő már befészkelte magát az ágyba, nekem viszont furán venné ki magát, hogy befeküdjek a helyemre.. Frankó, én alszom a kanapén ezek szerint.
Ti mit tennétek?
26/N
Ezektől annyira nem tartok, hogy ha már odáig eljutok, hogy felvesznek egy helyre, ahonnan jövőhét elejére várom a választ, akkor minden menni fog, lakáskeresés, költözés, stb. Ezzel nincs baj, CSAK VEGYENEK FEL!! Mert ez most életmentés lenne.
2és fél évig voltunk együtt..
Úgy értettem azt, hogy "Nem veszekedéssel lett vége, egyszerűen csak elfogadtuk, hogy nem erőltetjük tovább.. "
hogy én megmagyaráztam neki, hogy ettől még nincs világ vége, de én nem tudok és nem is akarok tovább vele élni.
1-2 hétig biztos elhúzódik, de remélem találok megoldást arra, hogy egyedül is újra tudjam kezdeni valahol.
Látod, nálunk ez is azt bizonyítja, hogy semmi keresni valónk egymás mellett, hogy nem tudom megkívánni.
Nem akarok már paranoiás lenni, de utánaolvastam egy-két tünetnek amit látok rajta és még az se kizárt hogy akár súlyos fertőző beteg.
Az a nyomorult ebben az egészben, hogy most azonnal nem tudok menni, mert meg akarom várni, hogy mit mondanak jövő hét elején.
Érzelmi döntésnek itt helye nincs. Csak telne gyorsabban az idő.
Mától meg nem dohányzom, ideje nekem is változtatni dolgokon, ez a legideálisabb alkalom.
És ti megbántátok a szakításaitokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!