Azt olvastam egy női magazinban, hogy az alsóneműket válasszuk külön, és mossuk is külön, és ügyeljünk arra, hogy a másik nehogy meglássa az alsódat, mert kiábrándulhat belőled. Ez csak szerintem óriási baromság, vagy más szerint is?
marhaság...
egyértelműen
és mikor leveszi rólam, azonnal tépjem ki a kezéből, nehogy jobban szemügyre vegye?
hát ez rohadt jó! :) pontosan, amikor leveszi, akkor nem undorodik? :P
ezt valami cosmo-féle ökörségben firkálták össze?
aki ennyire idióta, az meg is érdemli.
persze, majd 3 bugyi miatt külön mosást indítok. noooormális? pazarlásra fogékonyak előnyben!
Jaj, atyám! Ilyet is csak valami unatkozó libák találnak ki, akiknek soha nem volt komoly kapcsolatuk. Biztos majd ilyenért kiszeretnek egymásból. :D
Sőt, ha elöl hagyok egy tampont, akkor is kiábrándul... Vagy ha meglát smink nélkül, kócos hajjal. Most komolyan, hol élnek az ilyen nők, akik ezeket a cikkeket írják? XD
Legalább már tudom, hogy tényleg nem maradtam le semmiről, hogy én nem olvasgatok ilyen magazinokat :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!