Azt olvastam egy női magazinban, hogy az alsóneműket válasszuk külön, és mossuk is külön, és ügyeljünk arra, hogy a másik nehogy meglássa az alsódat, mert kiábrándulhat belőled. Ez csak szerintem óriási baromság, vagy más szerint is?
Igen, belegondolva valószínű, hogy nem a használtra gondolt a hozzászóló, első olvasatra nekem úgy esett le, mert sajnos hallottam már róla, hogy valaki nem csomagolta be a használt cuccosait.
A nem használt az meg még annyira sem kiábrándító, mint egy használt bugyi, sőt. Volt már, hogy muszáj voltam a wc-ből kiszólni a barátomnak, hogy hozzon egyet, mert megjött, ő pedig szó nélkül hozott, semmi extrém nincs egy becsomagoltban.
én mosok, nem fordítom ki az alsógatyáit hogy megnézzem mennyire koszosak.
viszont Én speciel nem szeretem a használt bugyit pl kifordítva hagyni a szennyes tetején, hogy lássa milyen belül. lehet hogy nem érdekelné, de engem feszélyez :D
Akkor az én párommal valami nem stimmel,mert a mosás-teregetés csak az ő dolga (meg a mosogatás és minden amihez vegyszer kell az övé,minden más az enyém-allergia),ő válogatja szét szín szerint,és még nem ábrándult ki,pedig akad fehér folt a bugyimon biztosan.
Sőt nagyonritkán még hipózni is kénytelen,én nem nyúlhatok bele,igy bele beledobálom ha összekenődött,de ki már ő szedi,mossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!