Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

jan. 21. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
60%
Az az egy butaság, ha kevesebbek az igények - például heti 1-gyel - és ki kell rázni. Ettől még működik a kapcsolat és szerintem - egyfajta önmagunkkal foglalkozó relaxálásként - konkrétan szükség van a masztira is. De itt az abszolút zéró a gond, nem heti 1. Ezt nem menti meg a petting sem.
jan. 26. 12:18
 62/68 anonim ***** válasza:
Kiraktad már?
jan. 30. 06:41
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell mondjam, hogy akármilyen kedves, baráti és aranyos, akkor is egy kis számító"dög". Az életének egy szegmensére vagy neki a megoldás, lakhat nálad. És pláne ilyen hosszú távon már.

Régen nekem is volt ehy ilyen lánnyal dolgom. Szinte egész nap vinnem kellett ide-oda autóval, néha Pest megyében is.

Ő legalább egyszer lesz..pott és egyszer dugtunk nála. De egy hét után jött azzal, hogy vigyem Debrecenbe, Győrbe stb stb. Na és akkor lett elegem. De amúgy tök kedves volt ő is, de mégis befejeztem vele. Miután egy lakóparkban lektunk, láttam, hogy két nap múlva egy másik pasi hurcolta őt minden nap.

Szóval ennyit erről.

jan. 30. 07:12
 64/68 A kérdező kommentje:
Update: Ennyivel tartozom nektek. Mostanában szinte csak munkával telt az időm és nem foglalkoztam vele. Leültünk hogy most már tényleg őszintén mondja el, mert nem jó ez az ok nélküli halogatás. Nehezen nyílik meg és félve, de elmondta hogy mivel még nincs nagy tapasztalata, attól félt, hogy nem lesz jó nekem ahogy ő csinálja. Megnyugtattam, hogy hülyeségeket beszél. Elmondtam hogy nem fogja rosszul csinálni, úgy csináljuk hogy mindkettőnknek jó legyen. Mondtam, hogy kár volt eddig várni emiatt. Láttam rajta, hogy megkönnyebbült. Sokkal felszabadult lett mert közben azt hitte hogy az alakja is rossz. Szóval átbeszéltük végre és azt mondta hogy kedves tőlem, hogy megvártam hogy összeszedje a bátorságát hogy bevallja mi a probléma. Tudom, tudom... sokat vártam vele, de bele ment mostmár és végre csináljuk is. Felszabadultabb is lett azóta és van hogy nem is kell mondanom hanem este odabújik hozzám és ő kezdeményez. Szóval ennyi volt a probléma. Az, hogy eddig vártam más téma, tudom hogy hülyeség volt (vagy hülyeség lett volna, mert csak az hiányzott neki hogy valaki önbizalmat adjon neki) de úgy döntöttem, hogy amíg a kapcsolat működik, addig nem rakom ki.
jan. 30. 17:13
 65/68 anonim ***** válasza:
41%

De most akkor végre megdugtad, vagy csak fintorogva markolássza a csomagodat?

Bocsi, de engem borzasztóan frusztrál a balfa-szságod.

jan. 30. 18:05
 66/68 A kérdező kommentje:
Hát ha frusztrál ha nem, eljutottunk idáig.
jan. 30. 21:30
 67/68 anonim ***** válasza:
Egyébként az dícséretes, hogy kirángattad a szorongásaiból. Nagy megkönnyebbülés lehetett neki. S főleg akkor, ha ez végleg elmúlt a lánynál. Így nézve a dolgot lehet, hogy egy teéjesen kedves lelkületű lányról van szó. Mondjuk ezeke után én nem terveznék semmit vele, csupán élvezném az együttlétet, ameddig csak lehet.
tegnapelőtt 07:01
 68/68 anonim ***** válasza:
Pacsi! :)
tegnapelőtt 07:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!