Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

jan. 21. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, amit az 50-es ír, kérdező, szerintem is téged fog hibáztatni és még neki áll majd feljebb, de ez viszont őt minősíti és nem téged! Ettől függetlenül te kulturáltan mondd el neki, amit érzel, gondolsz, és pont. Utána már ő járatja le saját magát...

(48-as voltam)

jan. 22. 07:33
 52/76 anonim ***** válasza:
60%
Nagy manipulátor ez a csaj, ebből is látszik, hogy p*nával mennyire lehet irányítani a férfiakat.
jan. 22. 11:13
 53/76 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igaz már rég ki kellett volna dobnia.
jan. 22. 16:08
 54/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sikerült meglépni a szakítást?
jan. 22. 17:11
 55/76 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket kérdező.
jan. 22. 17:55
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk bizony
jan. 23. 08:49
 57/76 anonim ***** válasza:

49-es, köszönöm. Hát... ez van, nem minden férfi "kedves".

Tény, hogy sokszor a vőlegényem sem "úriember" az ágyban, de sohasem tesz velem olyasmit, amibe én nem egyezek bele, és ez a bizalom... rengeteget segített, hogy elengedjem az erőszakot. :)

Szerintem valójában fogalma sincsen, milyen sokat segített, pedig...!

jan. 24. 23:14
 58/76 A kérdező kommentje:

Igen, igaz hogy én lennék a szemét, hogy emiatt kiraknám. Azóta megint leültem vele, próbáltam kulturáltan elmondani, hogy ez is a kapcsolat része. Beszélni próbáltam vele arról, hogy milyen okból kifolyólag nem szeretné, de semmi konkrét válasz. Ez persze hülyén hangzik, mert szeretném ha lefeküdne velem, de nem azért mert ráerőltetem hanem mert ő is szeretné. Rákérdezett, hogy emiatt akarom e elküldeni, mert felhoztam hogy jobb lenne neki ha visszamenne a szüleihez, azt mondtam hogy nem. Nem akarom hogy tahónak nézzen. (Bár tényleg nem csak ez az oka.)

Szóval majd update-elek, hogy hogyan sikerült. Tudom, határozottnak kéne lennem de nem akarom megbántani akármekkora - ahogyan ti is írtátok - egy parazita.

jan. 25. 06:37
 59/76 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod, neki lehetne amiért csak kihasználta a jóindulatodat. Hamarosan megszabadulsz tőle és találsz egy jobbat 😉
jan. 25. 18:01
 60/76 anonim ***** válasza:
Én konkrétan megmondtam volna a helyedben, hogy igenis emiatt nincs meg a kellő kötődés és nincs több türelmed! Vagy ha nem is emiatt, de kémia nélkül vége. Ismerem az igazságtalanságot, de egyszer hülye voltál és most legyél okosabb! Nyeld le, bármit vág oda! Ha mégis szeret és van dolgotok az életben, akkor majd ennek hatására elmegy pszihológushoz. Addig pedig élj és nélküle!
jan. 26. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!