Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

tegnapelőtt 10:27
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, amit az 50-es ír, kérdező, szerintem is téged fog hibáztatni és még neki áll majd feljebb, de ez viszont őt minősíti és nem téged! Ettől függetlenül te kulturáltan mondd el neki, amit érzel, gondolsz, és pont. Utána már ő járatja le saját magát...

(48-as voltam)

tegnap 07:33
 52/55 anonim ***** válasza:
70%
Nagy manipulátor ez a csaj, ebből is látszik, hogy p*nával mennyire lehet irányítani a férfiakat.
tegnap 11:13
 53/55 anonim ***** válasza:
Sajnos igaz már rég ki kellett volna dobnia.
tegnap 16:08
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sikerült meglépni a szakítást?
tegnap 17:11
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket kérdező.
tegnap 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!