Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

jan. 21. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
34%
Csajod aszexualis. Csinalhatsz barmit vagy varhatsz barmeddig, ebbol semmi jo se lesz.
jan. 21. 13:00
 22/68 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valamiért az az érzésem, hogy a kérdezővel sem stimmel valami pszichésen, máskülönben egészen biztos, hogy ennyire nem lenne toleráns. Jó dolog, hogy türelmes igyekszik lenne, de ez már átment a normálisból a nem normális fokozatra.
jan. 21. 13:07
 23/68 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Bennem az merült fel, hogy gondolkodtál-e már azon, mi lesz az első együttlét után? Abban reménykedsz, hogy rákap majd a dologra és onnantól nincs megállás? Egy pillanatig sem gondolkodtál el azon, hogy ha ennyire nehéz már az első alkalmat is kicsikarni, akkor majd minden egyes alkalomért könyörögnöd kell? Jó lesz ez így hosszútávon? Bírni fogod, hogy állandóan csak sóvárogsz utána? Könnyelmű kijelentés volt az az ígéret, hogy nem hagyod el!

Ebben a korban egy friss párkapcsolatban mindennapos a szexuális együttlét. De ha nem is minden napos, a ti esetetek már egy nagyon szélsőséges véglet.

jan. 21. 13:11
 24/68 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem a párod. Te segíted, befogadtad és meghallgatod. Ennyi.
jan. 21. 13:16
 25/68 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem normális stádiumba kerültünk és hogy eddig nem kellett volna várni, de amikor először rákérdeztem és nemet mondott, megkérdezte hogy azért csak emiatt nem fogom-e ott hagyni. Nyilván nem vághattam rá, hogy de azért kapsz egy ultimátumot. Időre van szüksége, én meg elfogadtam és ezzel máris egér utat adtam neki. Azzal is tisztában vagyok, hogy így a kapcsolatunk halálra van ítélve. Nem tudom hogyan beszéljem még meg vele, mikor már leültünk és finoman próbáltam érdeklődni, hogy mégis mi van. Aztán van, hogy néha rákérdezek (mert próbálom nem minden egyes nap erőltetni) de azt mondja hogy minél többször kérdezek rá, annál rosszabb. Értsd: Annál tovább kell várnom. Most küldjem el? Tanácstalan vagyok.
jan. 21. 13:20
 26/68 anonim ***** válasza:
100%

#25 Na itt kezdődnek a nagyobb gondok, hogy ezzel tart sakkban téged. Tehát nem akar beszélni róla, nem hajlandó megoldani a problémát, de tőled elvárja a végtelen türelmet és hogy egy szavad se legyen. Egyre inkább azt gondolom, hogy játszmázik.

Én a helyedben igenis leülnék vele és elmondanám neki, hogy:

"Értem én a problémádat, próbálok toleráns is lenni, ezt láthatod már abból is, hogy két hónapja itt laksz és még mindig várok. Azonban nekem is vannak vágyaim, igényeim, egészséges felnőttként ezeket teljesen jogosan várnám el egy kapcsolatban és ha ez így marad, akkor sajnos tovább kell lépnem, mert nem akarok hónapokat/éveket elpazarolni az életemből azzal, hogy csak várok és várok. És sajnos még azt sem tudom, mire várok, hiszen nem fordultál szakemberhez, nem látom, hogy dolgoznál a problémán, az elakadásaidon, így esélyét sem látni annak, hogy ez rövid időn belül megoldódik. Nem várhatod el, hogy csendben üljek és tűrjem, hogy a normális kapcsolathoz szükséges dolgokról teljesen le kell mondanom."

jan. 21. 13:29
 27/68 anonim ***** válasza:
87%

"Most küldjem el?"

Igen. Miért maradna?

jan. 21. 13:33
 28/68 A kérdező kommentje:

36-os: Teljesen korrekt és érhető amit írsz. Ez lenne helyes, de mégis így úgy érezném hogy csak miattam erőlteti. Oké lehet hogy így nem kóser csak nem akarom őt "erőszakkal" rábeszélni, de az is bennem van ugyanakkor, amit írtál hogy lehet hogy a semmire várok.

37-es: Én már azt sem bánnám ha nem lenne, akkor kalap, kabát. De mégis milyen ürüggyel köszönjek el tőle? Ezzel azért mégsem szeretnék előhozakodni.

jan. 21. 13:42
 29/68 A kérdező kommentje:
Bocs, 26-os és 27-es 😀 nem tudom már mit írok.
jan. 21. 13:43
 30/68 anonim ***** válasza:
91%
Ürügy? Nem elég ürügy az, hogy jelenleg csak lakótársi kapcsolatnak nevezhető az, amiben vagytok? Vagy a legjobb jóindulattal is talán baráti kapcsolatnak, ha az ölelést és a puszit is belevesszük. De semmiképpen sem párkapcsolat és ez így ebben a formában baromira nem egészséges.
jan. 21. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!