Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

tegnapelőtt 10:27
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Szo-szo. Alaposan mellé nyúltam na.
tegnapelőtt 15:56
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ürügy kérdező. Ez a te kecód. A párkapcsolat arról szól, hogy tekintettel vagyunk egymásra, támogatjuk egymást és igyekszünk egymás kedvére tenni, mindezt elkötelezetten. Ő bírja a te elköteleződésed, te nem az övét. Ez egyoldalú szerződésmódosítás/szegés pl ha egy banki hitelt hozok példának. Mi történik ilyenkor? A bank felbontja a szerződést es minden visszaáll az az előtti állapotra.
tegnapelőtt 16:06
 43/55 anonim válasza:
39%
Le kell ülnöd megbeszélni vele ,hogy mi a probléma,de őszintén.Lelki vagy egészségügyi problema lehet. Szex egy kötőanyag a kapcsolatban. Nagyon fontos resze az életnek.
tegnapelőtt 16:25
 44/55 anonim ***** válasza:
75%
Jelenleg ez a párkapcsolat csak a párodnak kedvez, neked semmilyen szinten, mégis te hoztál csak áldozatot ezért a dologért. Ebből indulj ki és ne érezd magad rosszul azért, ha kiállsz az igazadért. Sajnos úgy tűnik, nagyon is hülyére vesz. Előadja az áldozatot, miközben te áldozod fel magad.
tegnapelőtt 16:26
 45/55 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez teljesen igaz.
tegnapelőtt 19:20
 46/55 anonim ***** válasza:

Ő nem a párod, csak hozzád költözött és ennyi. Lakótárs, semmi több.

Írom ezt úgy, hogy az első barátom megerőszakolt, mégsem a következő férfin b.sztam le, hogy bocs, traumám volt, nem szexelünk féléven, egyéven át.

Hogyne.

Hagyd ott a csajt. Neked nincs vele dolgod, NEKI kellene elmenni pszichológushoz.

tegnapelőtt 23:18
 47/55 anonim ***** válasza:

17-es, akkor nem kell hülyíteni a másikat, meg felnőttesdit játszani, hogyha amúgy a szex az kilőve - de meg sem mondja, csak húzódozik. Ez játszma, és mint olyan, undorító.

Eszem ágában nem lett volna a - már - vőlegényemmel ezt tenni.

tegnapelőtt 23:20
 48/55 anonim ***** válasza:

"Én már azt sem bánnám ha nem lenne, akkor kalap, kabát."

Egyértelmű, hogy akkor szakíts vele. Mondd el neki őszintén, hogy neked így nem jó; hogy te nagyon türelmesnek és toleránsnak tartod magad ebben az egész helyzetben, de részéről semmi apró nyitást sem látsz szexualitás terén; és hogy te így nem szeretnéd tovább folytatni.

28N

tegnap 02:39
 49/55 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat.

46-os, nagyon sajnálom. Az ilyennek levágnám a farkát és megetetném vele.

tegnap 05:29
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
És mi lesz ha majd ezeket megmondod neki vagy kirakod? Előhozakodik majd azzal hogy neked csak szexre kellett volna meg hogy még is csak kidobod emiatt. Majd te leszel a hibás figyeld meg akárhogyan is próbálod vele megbeszélni mindig te leszel a szar mert hogy erőlteted. De sajnos a lóf*sznak is van vége.
tegnap 07:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!