Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

tegnapelőtt 10:27
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
MIért költöztetek össze?
tegnapelőtt 10:29
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak lakhatás miatt költözött oda, mert mondjuk jó helyen laksz?
tegnapelőtt 10:30
 3/55 anonim ***** válasza:
93%

"Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni."

Ez nem volt egy jó kijelentés részedről. Mégis meddig vársz?

Két egészséges felnőtt ember közt egy nagyon nem normális. Igenis ragaszkodj ahhoz, hogy beszéljen a gátlásairól, arról, hogy miből fakad nála ez?

Vagy valami nagyon komoly pszichés problémája van vagy csak lakhatásra volt szüksége és azért költözött hozzád. Esetleg van neki más is.

tegnapelőtt 10:31
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap alatt semmi szex és nálad lakik? Ezt nőként mondom, hogy hatalmas lúzer vagy, ha ezt tovább eltűröd.
tegnapelőtt 10:40
 5/55 anonim ***** válasza:
86%
Oké, hogy 2 hónapja költözött hozzád, de mióta vagytok együtt? Azért ez már 2 hónap után sem egészséges, de gondolom, nem rögtön az első nap költöztetek össze!?
tegnapelőtt 10:44
 6/55 A kérdező kommentje:
Totál igaz, kapom itt a savat de tudom hogy jogos. Az hogy van más valakie, 100%-ra mondom hogy nincs, azonban a lakhatáson elgondolkodtam már én is. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ne sértsem meg? Örülnék ha most kicsit teret hagyna nekem. Kicsit elhamarkodott döntést hoztam, tudom.
tegnapelőtt 10:44
 7/55 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nincs szex, de van valami, amiből azt érzed, hogy szeret és fontos vagy neki? Vagy csak együtt laktok, mint két lakótárs?

Én valamiért azt érzem, hogy neki csak kellett egy lakhatási megoldás.

tegnapelőtt 10:50
 8/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megsérteni, akkor csak simán kérdezd meg, hogy miért is költözött hozzád? Miért laktok együtt? (Persze azon kívül, hogy biztosan hívtad, hiszen a te lakásodban laktok.)
tegnapelőtt 10:57
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok - Miért nevezed a párodnak?
tegnapelőtt 10:58
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló ilyen kérdés, pont ilyen szituval. Ott arra is gondoltunk mi hozzászólók, hogy esetleg a lányt valami sérelem érte ilyen téren, és ebből van a gond. Valahogy pedig le kellene ülni ezt megbeszélni, mert a szex meg alap egy kapcsolatban.

N

tegnapelőtt 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!