Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.
Ezt megkérdeztem tőle. Szerettem volna vele normálisan megbeszélni, hogy mi is a probléma. Konkrétan felhoztam, hogy nem esetleg egy korábbi rossz tapasztalat, sérelem érte-e őt. Azt mondta volt valakivel (illetve lett volna, mert pár perc után közölte az illetővel, hogy hagyják abba mert nem esik neki jól) hát tényleg nem tudom az okát. Mondta, hogy szeret és jól esik neki hogy támogatom őt mindenben. Korábban nem igazán bántak vele úgy, ahogy én. Volt pár rossz élménye. Nem érzem azt, hogy csak lakótársak vagyunk, csak ezt az egy dolgot hiányolom.
jan. 21. 11:09
12/68 anonim válasza:
Na várjunk. Tehát összeköltöztetek, amikor még szexuális életet sem éltetek? Mindezt három hónap után? Ne vedd ezt savazásnak, de 26 éves felnőtt férfi vagy. Valahogy azért csak kellene tudni beszélni erről. Hogy tud két ember így együtt lenni? Csak vagytok, max néha ölelkeztek? Valami más módon kifejezi az érzéseit? Nagyon furcsa az egész helyzet. Nem az a megoldás, hogy ígérgeted, hogy nem hagyod el. Szembesíteni kell a helyzettel, és nem hagyni kibújni alóla. A saját szavaiddal fogalmazd meg, hogy téged ez a helyzet zavar, bizonytalannak érzed a kapcsolatot, szeretnél konkrétumokat hallani.
jan. 21. 11:14
13/68 A kérdező kommentje:
12-es teljesen igazad van, de eskü próbáltam megbeszélni vele. Másrészt nyomulni sem jó. Nevezzetek prűdnek, vagy aminek csak akartok de ha csak azért lenne velem mert én akarom, az ellenkezne az elveimmel. Én nem akarom, hogy csak miattam legyen, hanem azt hogy ő is akarja.
jan. 21. 11:17
14/68 anonim válasza:
Gondolom valami lelki sérűlt csaj, aki most örül hogy vegre valaki foglalkozik vele, lelki szemetesnek használhat és még a lakhatása is megoldott. Már bocs de ha valakinek sérelmei vannak közőlje, de ne cuccoljon már oda valakihez. Kihasználnak hapsikám de nagyon.
jan. 21. 11:45
15/68 anonim válasza:
De azzal sem oldod meg a gondot, ha nyeled a békát és közben titokban magadnak okozol örömöt, mert igényed van rá, ami teljesen természetes.
Azzal, hogy megígéred neki, hogy nem hagyod el, csak erősíted benne azt, hogy jelenlegi helyzet teljesen rendben van.
jan. 21. 11:50
16/68 anonim válasza:
Olyan mintha nem egy pár szerepét töltenéd be neki, hanem valami lelki segítő, jó barát szerepét, aki segít neki , amíg össze nem szedi magát és még lakhatást is felajánl. Nyugodtan beszéld meg vele, hogy elhamarkodott döntést hoztál vele kapcsolatban. Neki egyelőre nem kapcsolatra van még szüksége. Neked meg vannak szükségleteid és egy rendes kapcsolatra vágysz, ő meg ezt nem fogja neked megadni.
jan. 21. 12:10
17/68 anonim válasza:
#10 vagyok
#14 Akivel szexuális téren esetleg durván bántak, fájdalmat okoztak, az nem lendül át olyan könnyen rajta. Igazságtalan a hozzászólásod. Én írtam, hogy a szex fontos és alap, de az érzelmek mégis fontosabbak.
Kérdező, próbálj meg óvatosan közeledni, de azért nyilván van egy türelmi idő, ezt is azért óvatosan kéne jelezni, mert tényleg ha ráhagyod, ki tudja, meddig húzza...
jan. 21. 12:11
18/68 anonim válasza:
Aszexuális. Ha neked fontos a szex neki pedig nem az akkor sosem fogrok boldog párkapcsolatban élni.
jan. 21. 12:41
19/68 anonim válasza:
#17 Nem fontosabbak vagy kevésbe fomtosabbak az érzelmek. Ugyan olyan fontos a kettő, egy párkapcsolatban nincs egyik a másik nélkül.
Megint egy olyan kapcsolatot látunk, ahol már az alapok sem stimmelnek már a legelején. Egyik félnek sem jó ez így, de akkor sem beszélik meg, akkor is együtt maradnak. Erre nehéz okosat mondani.
jan. 21. 12:45
20/68 anonim válasza:
Dobd ki ha nem kekszel. Ennek a kapcsolatnak így nincs értelme csak szenvedés az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!