Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom mikor fogja rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mikor fogja rávenni magát a lefekvésre?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja hozzám költözött és azt mondta, hogy időre van szüksége, amikor felhozom hogy szeretkezzünk. Persze elmondtam neki, hogy annyi időt adok neki amennyire szüksége van, de már 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 1-3 pettingben volt benne. Hülyén érzem magam amikor néha felhozom. Ő 22 éves és állandóan azt mondja, hogy majd lesz... majd lesz. Kövezzetek meg, de hát férfiből vagyok én is, csak 4 évvel idősebb egyébként. Mi lehet az oka ennek vajon? Próbáltam vele finoman megbeszélni, de egyáltalán nem indokolta meg. Szóval azóta is várok és próbálom nem nyaggatni, csak nem tudom más mit tenne a helyemben. Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni.

tegnapelőtt 10:27
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

"mégis milyen ürüggyel köszönjek el tőle?"

Örülök, hogy együtt voltunk. Én társad kerestem, de nem jött össze. Azért még segítek neked, ha tudok. Majd hívj. Szia.

tegnapelőtt 13:48
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

"Megígértem neki, hogy ez miatt nem fogom elhagyni."

Elhagyni nem is kell. Mivel eddig sem voltatok együtt.

tegnapelőtt 13:58
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha meg is történne a dolog, lehet ő megelégszik havi 1-el. Totál eltérő szerintem az igényetek. Úgyhogy most hiába is történik meg, ez mindig vitaforrás lesz. Ráadásul kémia se valószínű, hogy megvan. Amúgy ezt ne érezd cikinek, én nőként szakítanék valakivel, ha nem lenne soha semmi. :) ebbe semmi sincs
tegnapelőtt 14:08
 34/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, örülök ha egy nő is így látja. Ez már komoly megerősítés. Persze tudom, hogy nem volt eddig sem minden rendben.
tegnapelőtt 14:35
 35/55 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem minél hamarabb tedd ki őt udvariasan. A saját fiatalságodat ne egy aszex mellett töltsd el. Épp elég indok arra h otthagyd az h nincs szex. Nem normális dolog.
tegnapelőtt 14:45
 36/55 anonim ***** válasza:
71%
Azért majd írd meg ha kiraktad🤣 Olyan mintha egy rádtelepedett parazita lenne.
tegnapelőtt 14:51
 37/55 anonim válasza:
Dobd ki, csak kihasznál téged.
tegnapelőtt 14:58
 38/55 anonim ***** válasza:
Érdekes egy "pár" vagytok. Ha egy fiatal pár összeköltözik és/vagy a kapcsolatuk elején vannak naponta dugnak többször is akár. Nem tudom ennek hiányát h tudod kibírni. A csaj aszex ez szerintem egyértelmű. A te részedet nem értem. Felrobbana a farkam ha mellettem lenne a párom és nem dughatnám meg már csak egy nap 2x. Különös h te ezt eddig toleráltad.
tegnapelőtt 14:59
 39/55 A kérdező kommentje:
Ne is mondjátok.. eddig eljártam prostihoz ha kedvem támadt. Nem vagyok rá büszke, de felvállalom, most meg milyen gáz már, hogy ki kell vernem mert nem akarja a szexet. Legalább ha nem is többször hát 2 naponta egyszer.
tegnapelőtt 15:07
 40/55 anonim ***** válasza:
54%
Nem költöztettem volna magamhoz a semmire. Főz, mos, takarít legalább mint a kisangyal vagy az is majd csak lesz?
tegnapelőtt 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!