Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az örök probléma a horkolás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök probléma a horkolás, jó praktikák is érdekelnek, de normális a nő viselkedése??

Figyelt kérdés

Szóval én vagyok a ffi

,hogy szervi oka van e horkolásnak nem tudom, de lelki annál inkább. Ennek bizonyìtéka hogy párom melett horkolok a legdurvábban. Nála lakunk vagyis ott alszunk együtt átlagosan heti 2-3 éjszakát. Kb minden este amikor másnap a hölgynek dolgoznia kell "lelki terror megy". Tél révén én rakok este a kazánra, mikor kezdek elálmosodni, ez minimum negyed óra de inkább fél, fel-le öltözöm... esetek egy részében utána még zuhany fogmosás borotválkozás..nem sietem el. Megkérem adfig próbáljon elaludni..persze minig valami érdekes film van a tvben. Lefekszem aludni, igényli az összebújást-jogos. Ilyenkor nálam kezdődik a küzdelem "ne aludjak el ne aludjak el" persze elalszom de csak percekre. Káromkodás csapkodás...agresszív megnyilvánulásokra èbredek, nem is merek szólni hozzá, úgy teszek mintha félig aludnék. Biztos vagyok benne ettől a stressztől (is) horkolok.

Tényleg normális, együtt töltött nap esti összebújás közös filmezés után ez az egész? Erre ébredni számomra ... Reggel megint káromkodik meg észre nem veszi hogy felvagyok. Eleve rühellem az agresszív trágár szájú nőket.

Külön helyiségben alvásra nincs lehetőség.

tegnap 15:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
43%
20-as: azt szerintem meg az hiszti, hogy valaki nem vállal be egy apró beavatkozást azért, hogy a párja képes legyen pihenni mellette.
tegnap 18:16
 22/61 anonim ***** válasza:
64%
Lol, legközelebb akkor maxon fogom bömböltetni a Metallicát, és szólok a szomszédnak, hogy ne hisztizzen, mert meg lehet szokni. 😂
tegnap 18:31
 23/61 anonim ***** válasza:
36%

" azt szerintem meg az hiszti, hogy valaki nem vállal be egy apró beavatkozást azért, hogy a párja képes legyen pihenni mellette."

Apró beavatkozás, mi? :D

Az a helyzet, hogy aki ezt ilyen lazán, ilyen stílusban kimondja, az soha nem fog érni annyit, hogy valaki kés alá feküdjön miatta.

Ennél bárki jobbat érdemel.

tegnap 18:44
 24/61 anonim ***** válasza:
56%

20# azé az is kemény hogy valaki jobban akarja tudni, hogy tud-e aludni a másik vagy sem😃

Képzeld el,ebben ti pasik előnyben vagytok mert kb 2mp azt alszotok favágás mellett is,de azért engedd már meg hogy nekünk nőknek sajnos ez nem ennyire egyszerű xd kb csak nőböl ismerek nehezen elalvot

tegnap 18:50
 25/61 anonim ***** válasza:
66%

23

Nem kell kés alá feküdni, ugyanis ez egy lézeres beavatkozás. Nincs vér, nincs varrat, és a páciens pár óra megfigyelés után még aznap elhagyhagyja a kórházat a saját lábán.

Ha ez nem egy apró beavatkozás, akkor nem tudom, mi…

Ettől még természetesen mindenki maga dönt a saját testéről, és abszolút rendben van, ha valaki nem akarja.

De ha a tartós alváshiány hiszti, akkor ez is.

tegnap 18:51
 26/61 anonim ***** válasza:
55%
Aki szerint az alváshiány hiszti… nos annál is jobbat érdemel akárki. Undorító.
tegnap 18:52
 27/61 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy egyesek olyan rohadt okosak, hogy milyen műtéti lehetőségek vannak, és milyen arányban oldja meg egyáltalán a horkolást, aminek nem is egyféle oka lehet.
tegnap 18:54
 28/61 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván azokról az esetekről beszéltünk, amelyekben a műtét megoldást jelent. Gondoltam, egyértelmű, de ezek szerint nem. :D
tegnap 18:56
 29/61 anonim ***** válasza:
0%

"Képzeld el,ebben ti pasik előnyben vagytok mert kb 2mp azt alszotok favágás mellett is,de azért engedd már meg hogy nekünk nőknek sajnos ez nem ennyire egyszerű xd kb csak nőböl ismerek nehezen elalvot"

Jajjj, megint szegény kis virágszál nők! :(

Kár, hogy a tudomány álláspontja szerint pont fordítva van a dolog.

[link]

" Women have better sleep quality compared with men, with longer sleep times, shorter sleep-onset latency and higher sleep efficiency. Despite this, women have more sleep-related complaints than men. "

:'DDDD

tegnap 18:59
 30/61 anonim ***** válasza:
57%

29

"Studies of insomnia support a female predominance…"

Ezt pont az általad linkelt forrás állítja, mi pedig pont erről beszélünk. Beszarás, komolyan. Gondolom, csak az első mondat elolvasására futotta a szellemi kapacitás. :DDDDD

tegnap 19:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!