Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ennyire komoly probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyire komoly probléma manapság?

Figyelt kérdés

Sokszor megkaptam már itt, hogy régimódi vagyok az illem, etikett, viselkedés terén. Pl.: rövidnadrág, rövid ujjú ing, köszönés, magázódás,...

Pedig a nők oldaláról van probléma.

De ahogy látom, nem csak én futok bele buta nőkbe: https://www.youtube.com/shorts/sMJPv8ENSSM

Te tapasztaltál már hasonlót?

szept. 5. 00:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Az más hogy egy 70 éves papa meséli ezt amikor még talán - de már nem hiszem, illedelmesnek számított.

Ma próbáld már meg kihúzni egy csaj aló a széket szó nélkül. Meg magázni őt. Fú, kollégát nem magázom le. Ma már az időseket szokás, orvosokat, stb. Nem a randipartnered. Ez nagyon weird.

szept. 5. 00:57
 2/16 A kérdező kommentje:

1.

Hűha..., NEM KIHÚZNI akarta, hanem kihúzta az ASZTALTÓL, hogy a nő leülhessen, majd miközben ül le alátolja. Ahogy szoktuk. Filmekben sem láttad még?

És miért ne magázzam a randipartnert, ha még nem tegeződtünk össze???

szept. 5. 01:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Utálnám, ha valaki rángatná a széket alattam. Mi köze ennek a butasághoz?

Amúgy randipartnert magázni modoros és bizarr.

A rövidnadrágban mi a régimódi amúgy? :D

szept. 5. 06:21
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, ne állj meg 60-80 évvel ezelőtt, menj vissza a rizsporos parókák idejéig, az még menőbb lenne. Gondolj bele, hordhatnál fehér harisnyát, selyem nacit, fodros inget, frakkot, kár megállni ilyen közel a múltban, ha feltűnési viszketeg vagy. Legyél akkor igazán egyedi és megismételhetetlen hópihécske.

Nekem nem baj, hogy magázódsz, meg olyan illemet vársz el és követsz, ami már anyukámik idejében se volt divat, csak attól, hogy a többi ember normálisan viselkedik még nem lesznek buták. Neked meg nem lesz párod, hacsak nem valami történelem fetisiszta, aki szintén az abroncsos szoknya híve. Léteznek ilyenek, bár a mindennapokban ők is normálisan viselkednek.

"És miért ne magázzam a randipartnert, ha még nem tegeződtünk össze???" Amiért nem megyünk szakadt farmerban, sportcipőbe színházba. Mert nem szokás.

Értem én a trollkodásra való hajlamot, de neked komoly problémáid vannak. Hány órát szörfözgetsz a youtube-on? A napi átlag 7-10 youtube link alapján nem keveset.

szept. 5. 07:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rossz környezetben ismerkedsz. Modoros vagy, de igazából nem vagy intelligensebb körökbe való, már bocsánat. Gondolkodásodat jól tükrözi, hogy egyből a nőkre fogod egyből a sikertelenségedet. Tanult, értelmes, jobb családból valók nők ezt egyből megérzik. Azzal, hogy képes vagy előre köszönni és kihúzni a széket, nem fogod ezt palástolni.
szept. 5. 09:14
 6/16 A kérdező kommentje:

De ti keveritek a mindennapi udvariasságot a modorossággal.

Érdekes nézni ilyen szempontból azokat a Monaco-ban készült, luxuskocsis videókat.

Megérkezik a luxusautó, ami sok esetben alacsony sportkocsi. A parkolós személyzet nyitja az ajtót és kezet nyújt a nőnek, hogy segítse a kiszállását.

Látszik, hogy némely femináci juszt sem fogadja el a segítséget, sőt, még az ajtót sem oldja, hogy kinyitható legyen. magának csinálja.

Sok nő bámul a parkolósra, mert nem érti, miért nyújt kezet.

És a nőn meg a kocsin is látni, főleg a rendszámon, hogy nem balkáni meg ukrán bűnöző újgazdag csaja/lánya, hanem kifinomult, úrinő, na ők egyből fogadják a segítséget, vagy ha nem, udvariasan utasítják vissza azt, mert a kocsi kapaszkodója jobban kézre esik.

De én kaptam már meg a "Ki tudom nyitni magamnak is az ajtót!" liftben.

Viszont igazatok lehet, változnak az idők, és sok nő szereti a bunkó pasikat, sőt, az erőszakosakat is.

szept. 5. 10:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Aha, tehát, van a "kifinomult úriember" aki leragadt valahol a 40-es években, vagy előbb, meg a bunkó, agresszív...

Mindenesetre menj el egy étterembe és számold meg, hányan húzzák ki a széket a nőnek, vagy adnak kezet a kocsiból való kiszálláshoz. Ha ez a szám kb 0, akkor ne lepődj meg, ha az àtlag ember nem érti mit is akarsz pontosan.ugyanezt nyugodtan megteheted a magázódással is. Érdekes statisztika fog születni számodra.

szept. 5. 10:16
 8/16 A kérdező kommentje:

7. Idehaza "tömegsport" a nőverés és az alkoholizmus is sajnos. Kezdjem verni a barátnőmet, és meló után toljak be 3 sört, meg 2 kis Hubit, minden nap?

Németországban alap volt, hogy már a zebrát megközelítő gyalogosnál megálltunk kocsival. Idehaza meg sokszor dudának, ha átengedek valakit.

Vagy tegnap, X pláza. Belépek a boltba, meg egy másik fickó mellettem. A bolt őre udvariasan köszönt. Én vissza köszöntem, a másik fickó meg idegesen hebegve kérdezte az őrt, hogy mit akar? pedig semmit nem akart, csak elemi udvariasságot tanúsított egy potenciális vevő iránt.

szept. 5. 10:26
 9/16 anonim ***** válasza:

“De ti keveritek a mindennapi udvariasságot a modorossággal.”

Te kevered. Manapság randin magázódni nem mindennapi udvariasság.

Nem, nem lesz “bunkó” egy pasi attól, hogy nem húzgálja a nő alatt a széket, vagy nem viselkedik liftesfiúként.

“Kezdjem verni a barátnőmet, és meló után toljak be 3 sört, meg 2 kis Hubit, minden nap?”

Jaja, nyilván átmenet nem létezik.

szept. 5. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez az oldalon gyakran felmerül, de nem lehet, hogy autista vagy?

Ezek a helyzetek, amit a 8-ba írtál, közel sincsenek azonos szinten a magázódással egy randin, a szék kihúzással, meg az egész megjátszott úrfi cuccal, amiről az alap kérdés szólt.

Ha nem tudod eldönteni, mi az, ami a mindennapokban jelenleg is szokás, illem, csak bemagoltad az illemtankönyvet 1920-ból és minden helyzetben ahhoz ragaszkodsz, akkor bizony furán fognak nèzni. Az átlag ember el tudja dönelteni, mit, mikor, kivel szemben kell, illik használni és aszerint él, működik a mindennapokban.

Persze, sok ma még élő illemszabályt se tartanak már be az emberek, így azok is idővel kikopnak majd. De,ha annál többet erőltetsz, mint ami él a mindennapokban, akkor bizony modorossá válsz.

szept. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!