Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire komoly probléma manapság?
Sokszor megkaptam már itt, hogy régimódi vagyok az illem, etikett, viselkedés terén. Pl.: rövidnadrág, rövid ujjú ing, köszönés, magázódás,...
Pedig a nők oldaláról van probléma.
De ahogy látom, nem csak én futok bele buta nőkbe: https://www.youtube.com/shorts/sMJPv8ENSSM
Te tapasztaltál már hasonlót?
10.
"Az átlag ember el tudja dönelteni, mit, mikor, kivel szemben kell, illik használni és aszerint él, működik a mindennapokban."
Fenét tudja!
- Balatoni étterem, félmeztelen pasik. És besértődnek, mikor kiküldik őket.
- Állásinterjúra, rövidnadrágban érkező, tegeződve köszönő srácok, akik nem értik, hogy miért ennyi a válasz a köszönésükre, hogy: "Viszont látásra!".
- Pincér kezéből tányért kiverő vendég, mert nem tudja, hogy a pincér mindent jobbról fog bemutatni és fel/le rakni az asztalra.
11 értem, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Mint írtam az illemszabályok többsége erősen kikopóban van. Ennek megfelelően sokan vagy nem, vagy alig találkoznak velük. Ami valóban mindennapi használatban van, azt a többség ismeri és elfönti, alkalmazza-e. Te meg eldöntheted, hogy felsőbbrendűséged tudatában keveredsz-e a pór néppel, vagy sem. Ha a normális, átlag rmberek között mozogsz, akkor sok az, amit előadsz. Ha a felső tízezer között, vagy politikai pályán a felső ligában valami úri murin, akkor meg lehet, hogy oké.
De, ha nem akarod, hogy fura legyél, akkor jobb, ha alkalmazkodsz ahhoz a környezethez, amiben mozogsz.
12.
Tehát. Mivel a társadalom süllyed, és sok a bunkó, akkor én is váljak azzá?
Emlékszem egy kérdésre, mikor egy lányka azon sipítozott, hogy a művelt, választékosan beszélő, normális, mérnök pasija, mennyire közönséges lett (A lány szerint.), miután elkezdett dolgozni élete első munkahelyén, folyamatfelelős mérnökként, "melósok" között. Jöttek a (Lány szerint.) közönséges szavak, szexista és rasszista viccek, meló utáni sörike, igénytelenedés az öltözködés terén. (Bár nem értem, egy termelésben minek legyen ing + chino nagrág kombóban?)
Akkor?
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Nyilván.
Amúgy megjegyezném, hogy bunkónak meg butának minősítgetni másokat se túl illendő és udvarias dolog. 😊
Nem tudom, mit akarsz kérdező, de egy okoskodó pökhendi embernek tűnsz.
A banki alkalmazottat magázom.
A pincért, ha tegez visszategezem, de nem állok le hepciáskodni, amiért hellóval köszön.
Nézegessél monakói videókat meg olvashassál illemkönyveket, te dolgod. Fel is háborodhatsz a világ elkorcsosulásán, te dolgod.
13, nem, de ne lepődj meg, hogy furán nèznek, ha furán viselkedsz. Vagy keresd meg a közeget, amiben normálisnak tűnsz, vagy alkalmazkodj ahhoz a közeghez, amiben élsz.
Ami a "melósok" közé keveredett mérnököt illeti, ha egy kapcsolatban gyökeresen megváltozik az egyik fél, azt jogosan rója fel neki a párja.
Ettől függetlenül, ha nem keresed meg a saját közeged és nem is alkalmazkodsz, akkor továbbra se lesz nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!