Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ez manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ez manapság?

Figyelt kérdés

Szerintetek gáz az, hogy manapság 19-20 évesen társkeresőznek?

Csupán kíváncsiságból kérdezem, abszolút jóindulatúan^^

2023. dec. 25. 22:17
A kérdező szavazást indított:
Abszolút nem gáz
Nem gáz
Szerintem kicsit korai…
Úgy gondolom, hogy igen,gáz
Semleges a véleményem
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Valahol ismerkedni kell és élőben egyre nehezebb, kortól függetlenül. Az online tér az egész életünkben egyre nagyobb fontosságú lesz, ez akár pozitív, akár negatív, de mindenképpen tény.
2023. dec. 25. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
En. Joindulatot nem latok.
2023. dec. 25. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem gáz, én 30 fölött vagyok.
2023. dec. 25. 23:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves, #2!

Nem tudom, hogy neked mi volt a “nem jó indulatú” abban a szövegben, illetve kérdésben amit én írtam. :)

Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem meg, és szerintem abszolút nem volt benne rosszindulat, de ha te magadra vetted akkor sajnálom. :)

2023. dec. 25. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Én 27 vagyok most, de 7 éve is volt, hogy társkeresőztem (Csajok és pasik:DD). Szerintem nem gáz, nekem ott mindig könnyebben ment az ismerkedés, egy olyan kapcsolatom volt eddig, ahol az illetőt nem neten ismertem meg.
2023. dec. 26. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem gáz a társkeresőzés de átlagos kinézetű pasiként sajnos lehetetlen ott matchelni. Ha van is match sokszor nem válaszolnak a nők vagy pár üzenetváltás után eltűnnek. Felső top 10-20%-nak van ott esélye a randiig eljutni. Élőben lenne jobb ismerkedni csak nem ennek a korosztálynak akik az okostelefonjuktól elszakadni sem tudnak már és a fülhallgató mindegyik fülében ott van. 1970-80 as években a tömegközlekedési járműveken úgy lehetett ismerkedni mint pl egy szórakozóhelyen csak ott józanul utóbbinál meg ittasan. Mielőtt kérdeznétek hogy én ezt 23 évesen honnan tudom, onnan hogy beszélgetek felnőtt emberekkel és ők mondták hogy régebben könnyebb volt az ismerkedés.
2023. dec. 26. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk aki ezelőtt 40-50 évvel ismerkedett, az minimum 60-70 éves. Honnan tudnák, mikor könnyebb a fiataloknak ismerkedni. Ő akkor volt fiatal, te meg most vagy az. Fuck logic...
2023. dec. 26. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Talán akkoriban nem vette el az emberek eszét a nem létező okostelefon és a média nem olyan volt hogy az emberek igényei nagyon magasra nőjjenek. Akkor tudtál a tömegközlekedési eszközökön is ismerkedni most nem tudsz az okostelefon nyomkodás és a fülessel történő zenehallgatás miatt ismerkedni. Régen az emberek ismerkedési szokásai is másabbak voltak mint mostanság. Eljártak fesztiválokra és hasonló rendezvényekre. Mostanság csoda ha egyáltalán ismerkedni lehet. Mindenki az interneten éli az életét és pont ott a leglehetetlenebb ha csak nem nézel ki jól és nem vagy ismertebb ember!
2023. dec. 27. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Miert ne tarskeresozzon a 19-20 eves? Nekik ugyanolyan gond part talalni mint mindenki masnak
2023. dec. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!