Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az örök probléma a horkolás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök probléma a horkolás, jó praktikák is érdekelnek, de normális a nő viselkedése??

Figyelt kérdés

Szóval én vagyok a ffi

,hogy szervi oka van e horkolásnak nem tudom, de lelki annál inkább. Ennek bizonyìtéka hogy párom melett horkolok a legdurvábban. Nála lakunk vagyis ott alszunk együtt átlagosan heti 2-3 éjszakát. Kb minden este amikor másnap a hölgynek dolgoznia kell "lelki terror megy". Tél révén én rakok este a kazánra, mikor kezdek elálmosodni, ez minimum negyed óra de inkább fél, fel-le öltözöm... esetek egy részében utána még zuhany fogmosás borotválkozás..nem sietem el. Megkérem adfig próbáljon elaludni..persze minig valami érdekes film van a tvben. Lefekszem aludni, igényli az összebújást-jogos. Ilyenkor nálam kezdődik a küzdelem "ne aludjak el ne aludjak el" persze elalszom de csak percekre. Káromkodás csapkodás...agresszív megnyilvánulásokra èbredek, nem is merek szólni hozzá, úgy teszek mintha félig aludnék. Biztos vagyok benne ettől a stressztől (is) horkolok.

Tényleg normális, együtt töltött nap esti összebújás közös filmezés után ez az egész? Erre ébredni számomra ... Reggel megint káromkodik meg észre nem veszi hogy felvagyok. Eleve rühellem az agresszív trágár szájú nőket.

Külön helyiségben alvásra nincs lehetőség.

tegnap 15:39
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy vele. Olyan jól néz ki, vagy olyan jó az ágyban?
tegnap 15:41
 2/60 anonim ***** válasza:
86%

Ez a nő egy hárpia. Biztos vele akarsz élni?

Exemnek alvási apnoéja volt - ő nem horkolt, hanem már konkrétan hörgött. Ha felébredtem rá, akkor nem csapkodtam és veszekedtem, hanem megpróbáltam segíteni neki valahogy (nem sokat ért, de a szándék megvolt)

tegnap 15:55
 3/60 retektorta ***** válasza:
77%
Lelki okból nem lehet horkolni. Én horkolok, párom füldugóval aludt.
tegnap 16:04
 4/60 anonim ***** válasza:
80%
Ki az aki ilyen sàrkànnyal össze àll? Ez nem normális, ez a nő az egyetlen a világon? Azonnal elhagynàm az ilyen hàrpiàt..de ha neked ez kell...sok boldogságot.. szégyen...
tegnap 16:08
 5/60 anonim ***** válasza:
54%

Nőként írok - voltam ilyen helyzetben.

Természetesen a durvaság abszolút nem megoldás egy problémára (főleg nem egy ilyen jellegűre).

Ugyanakkor iszonyatosan idegtépő, ha az ember nem tud aludni. Emlékszem, teljesen ki voltam készülve attól, hogy a párom 200 decibellel horkol, miközben én forgolódok, nem tudok elaludni, ha mégis, akkor egy-egy atom hangos röfögésre felriadok és 8-kor persze jelenésem van az irodában.

Mi szakítottunk.

Ő nem akarta megműttetni magát (az ő teste, az ő döntése), én meg nem voltam hajlandó zajban, nyugtalanul tölteni hátralevő életem minden egyes éjszakáját.

Mondom, nyilván elfogadhatatlanul viselkedik a barátnőd, amit nem kell és nem szabad tolerálnod. Ugyanakkor próbálj meg te éjjeleken keresztül nem aludni, és valószínűleg te is feszült és nyugtalan leszel.

tegnap 16:19
 6/60 anonim ***** válasza:
100%

Az normális hogy valaki nem akar horkolós partnert. Nyissa ki a száját és keressen másikat ha nincs megoldás.

Te meg ne alázd magad ezzel a helyzettel. Értem én, hogy nem tudsz tenni ellene, de már azzal is beljebb lennél ha senki nem macerálna hogy horkolsz.

Megéri neked ez a kapcsolat összességében?

tegnap 16:20
 7/60 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megtennél gondolom, csak a legegyszerűbbet nem. Lássuk, egészségügy gondod van… Nyilván egy orvos nem tudna segíteni.
tegnap 16:55
 8/60 anonim ***** válasza:
20%

Nem, egyáltalán nem normális a viselkedése.

Én úgy kivágnám, mint macskát sz.arni, hogy őszinte legyek.

tegnap 17:01
 9/60 anonim ***** válasza:
szájtapasz
tegnap 17:05
 10/60 anonim ***** válasza:
60%

Lehet lepontozgatni, de az idegrendszer pontosan az alvás során regenerálódik. A megfelelő mennyiségű és minőségi alvás hiányában pedig egyszerűen szervileg nem úgy működik, ahogy kellene.

Nyilván nem arról van szó, hogy egy rossz éjszaka vagy egy éjjeli fennmaradás maradandó károkat okoz, de az alvásmegvonást konkrétan kínzóeszközként alkalmazták. Az embert tényleg olyan lelkiállapotba tudja hozni a tartós kialvatlanság, amelyben nem önmagaként viselkedik. Saját tapasztalat. Az ember ingerült, feszült, ideges stb lesz.

Nyilván ettől még működésképtelen a kapcsolat, és a kérdezőnek természetesen NEM(!!!) kell elvielnie a bántást egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet.

tegnap 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!