Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az örök probléma a horkolás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örök probléma a horkolás, jó praktikák is érdekelnek, de normális a nő viselkedése??

Figyelt kérdés

Szóval én vagyok a ffi

,hogy szervi oka van e horkolásnak nem tudom, de lelki annál inkább. Ennek bizonyìtéka hogy párom melett horkolok a legdurvábban. Nála lakunk vagyis ott alszunk együtt átlagosan heti 2-3 éjszakát. Kb minden este amikor másnap a hölgynek dolgoznia kell "lelki terror megy". Tél révén én rakok este a kazánra, mikor kezdek elálmosodni, ez minimum negyed óra de inkább fél, fel-le öltözöm... esetek egy részében utána még zuhany fogmosás borotválkozás..nem sietem el. Megkérem adfig próbáljon elaludni..persze minig valami érdekes film van a tvben. Lefekszem aludni, igényli az összebújást-jogos. Ilyenkor nálam kezdődik a küzdelem "ne aludjak el ne aludjak el" persze elalszom de csak percekre. Káromkodás csapkodás...agresszív megnyilvánulásokra èbredek, nem is merek szólni hozzá, úgy teszek mintha félig aludnék. Biztos vagyok benne ettől a stressztől (is) horkolok.

Tényleg normális, együtt töltött nap esti összebújás közös filmezés után ez az egész? Erre ébredni számomra ... Reggel megint káromkodik meg észre nem veszi hogy felvagyok. Eleve rühellem az agresszív trágár szájú nőket.

Külön helyiségben alvásra nincs lehetőség.

tegnap 15:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy férfi mocskolódna, szitkozódna, trágárkodna, csapkodna, akkor senki nem elmélkedne az alváshiány idegrendszert pusztító hatásáról, és nem mentegetné kvázi, hogy "nem önmaga" (persze azért kezeit mosva, hogy nem kell elviselni a bántást, dehoooogy).

Nem, nincs apelláta, és nincs mentő körülmény arra, hogy ha valaki bántalmazó módjára viselkedik.

Aludjanak akkor külön, vagy esetleg ne körülményeskedjen, normális ember kompromisszumra, megoldásra hajlik.

tegnap 17:34
 12/61 anonim ***** válasza:
93%

11# ebből nem kell férfi nő csatát csinálni jó?

MINDENKI idegbeteg lesz ha az alapvető szükségletei (alvás, evés ivás, megfelelő hőmérséklet) hosszú távon nincsenek kielegitve

Ettől függetlenül nem szabad igy viselkedni,de a masiknak eltűrni se a horkolos partnert

Nem is ertem hogy birnak asszonyok 20-30 evet eltölteni horkolos pár mellett. Sajnos nálam szakító ok vagy külön alvás

tegnap 17:38
 13/61 anonim ***** válasza:
52%

11

Nem megy az olvasás? :D

Azt mondtam, hogy elfogadhatatlan a nő viselkedése és a kérdezőnek nem kellene eltűrnie. Ebből mit nem értünk?

Ettől függetlenül a tartós kialvatlanság olyan elképesztően destruktív hatással van az idegrendszerre, ami felmérhetetlen.

Volt, hogy az exem horkolása miatti nem alvástól a vécén zokogtam órákig, mert már nem bírtam.

Ez nem annyi, hogy le kell hajtani a vécéülőkét utána vagy jaj, elöl hagyta a kakaós bögréjét. Az alvás az egyik legalapvetőbb létszükséglet, a hiánya pedig súlyos hatással van az ember idegeire és egészségére.

tegnap 17:40
 14/61 anonim ***** válasza:
0%

Ha elfogadhatatlan, akkor ennyi volt, nem kell más rizsa, főleg nem olyan, ami azt pedzegeti, hogy azért agresszív és bántó, mert szegénykének kivan az idegrendszere.

Ha idáig merészkedik valaki, akkor nincs miről beszélni.

Azzal minden értelmes ember tisztában van, hogy mit, hogyan és mennyire rombol az alváshiány.

Épp ezért megoldást kellene keresni csapkodás, hiszti, mocskolódás, vagy akár wc-n zokogás helyett.

Nem kell hagyni eddig fajulni a dolgokat, de ehhez meg már bőven késő.

tegnap 17:44
 15/61 anonim ***** válasza:
29%

14

De te nem érted, hogy ha valakit tartósan nem hagynak aludni, akkor ez ki fog hatni a viselkedésére? Ennyi sem áll össze a fejedben?

Ha valaki folyamatosan kialvatlan, nem tud pihenni, annak ki fognak készülni az idegei, és emiatt extrán ingerült és feszült lesz.

És mondok valami érdekeset: a férfiak sem viselik jól, ha az életbenmaradáshoz szükséges igényeiket nem tudják megfelelően kielégíteni.

Ismétlem, itt nem egy csipcsup hülyeség miatt hisztizik egy elkényeztetett hercegnő, hanem egy kimerült, fáradt, idegileg tönkrement nő kezeli rosszul a problémát. Mert egyébként valóban rosszul kezeli. Ez nem kérdés.

Valahogy képes vagy felfogni a különbséget?

Amúgy meg én tettem az ügy érdekében: kidobtam a francba, és olyan emberrel jöttem össze, aki a puszta alvásával nem csap elviselhetetlen zajt.

tegnap 17:51
 16/61 anonim ***** válasza:
És te valahogy képes vagy esetleg felfogni az utolsó 3 mondatomat?
tegnap 17:54
 17/61 anonim ***** válasza:
A horkolás minden esetben megszüntethető műtéttel? Engem tényleg érdekel. Vagy van olyan eset, hogy nincs szkség műtétre, mert nincs semmi gond, csak simán horkol és nem lehet tenni ellene?
tegnap 17:57
 18/61 anonim ***** válasza:
68%

16

Még reagáltam is rá, de ne zavarjon. :DDDDDDD

Te egyszerűen nem akarod elfogadni, hogy egy fizikai létszükséglet tartós hiánya bizonyos mértékig igenis magyarázza a szar viselkedést.

tegnap 18:03
 19/61 anonim ***** válasza:
Mi külön alszunk. 16éve működik 😊
tegnap 18:04
 20/61 anonim ***** válasza:
37%

Rosszul reagál a párod. Én is sajnos szoktam horkolni, főleg, amikor beteg vagyok és bedugul az orrom. De szerintem anélkül is, csak a páromat nem zavarja. Egyébként ő is horkol, engem sem zavar. Amikor még otthon éltem, akkor a mostoha "testvérem" csinálta ezt, a kispárnájával baszkurált a lábamat meg ordibalt, hogy maradjak már csendben, mert ő nem tud aludni. Rohadt idegesítő volt. Annyit ért el vele, hogy egyikünk sem tudott normálisan aludni éjszaka.

Értem én, hogy bosszantó, de emiatt én nem fogok kés alá feküdni. Őszintén szólva és bár 100000%, hogy le leszek pontozva, de ezt hisztinek tartom azok részéről, akik a horkolás miatt nem tudnak aludni. Saját magukat ingerlik már előre és tiszta idegben vannak esténként, hogy jajj már megint nem fogok aludni mert a másik horkol. Laktam már sok helyen, ahol sokféle különböző zajt kellett megszoknom és érdekes módon pár éjszaka után mindhez hozzászoktam és alszom, mint a bunda. Anno neveloapam is brutál módon horkolt, athallatszott a mi szobankba is és tudtunk tőle mégis aludni. Van egy macskám, eleinte tőle sem tudtam aludni, állandóan felébredtem, amikor éjszaka rájött az 5 perc és rohangál fel-alá a lakásban , vagy játszik valamivel. Néhány nap után már erre sem kelek fel. Párom ugyanilyen mindenre rástresszelős és ő még hetekig fújta, hogy na már ő megint nem tudott aludni a macskától. Mondom érdekes, én nem hallok semmit és nem ébredek fel.

Szóval elnézést kérek mindenkitől, de nem hiszem el, hogy nem tudtok venni egy fuldogut, ha valóban annyira zavar a parotok bármiféle hangja éjszaka és azt sem hiszem el, hogy nem tudtok hozzászokni és immunisak lenni rá pár éjszaka után. Fölösleges feszültségkeltés.

tegnap 18:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!