Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Régóta együttélő párok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta együttélő párok! Hogyan kezeltétek a párotokra felkúszott 40-50 kiló plusszt?

Figyelt kérdés
nov. 12. 20:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%
18/20.Zabálós kövér disznók vagytok.Mi Z hogy nemtudtok vele mit kezdeni?Én 80 fölött vagyok 175 cm és egy év alatt 88-ról leadtam 11kilót mert a cipőm nem tudtam befűzni.A hasamtól nem kaptam levegőt.Nehezen, de megszoktam hogy akkor hagyom abba a kajálárt amikor a legjobban esik, meg ritkán hús, sok gyümölcs, zöldség.Meg lehet szokni a kevés kaját, csak akarni kell.Nem is fáj semmim.A nejem dettó, csak őt kellett követnem mert ő már vagy 30-40 éve ezt teszi.Igy még a villám is elkerüli!
nov. 14. 17:25
 22/34 anonim válasza:
0%
4-es: Heti 3-szori testmozgás az: nulla! Napi! háromszori kell. A zsíros kaja egészséges, ha jó a zsír! A sok szénhidrát az ami hízlal (cukor, liszt, és a "szemét élelmiszer"...Kalória számolás felesleges..
nov. 14. 19:24
 23/34 anonim válasza:
6-os: az nem csak "zavaró", hanem sokk!, a megfelelő duplája !
nov. 14. 19:26
 24/34 anonim válasza:
11-es: Nem! Nem kell hozzá "kemény" munka, hónapok alatt felszedhető, sajnos, a folytonos zabálással, felesleges kalóriákkal... (családtagom!)
nov. 14. 19:30
 25/34 anonim válasza:
12-es: Nincsen olyan testalkat, amelynek "jól állna" a + 40-50 kiló! Nincs!
nov. 14. 19:31
 26/34 anonim válasza:
18-as: Mindketten dupla annyi súlyosak vagytok, mint kéne! Nincs olyan, hogy nem tudunk mit kezdeni vele, csak nem akartok!!
nov. 14. 19:37
 27/34 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben de 10-15-nél már szólnék, a sertéssé hízást nem várnám ölbetett kézzel.

N

nov. 14. 19:39
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

#21, 26

Miért akarnánk? Jól elvagyunk így is. Boltba járás nem gond, a tv-t, mozit, netet lehet bárhány kilósan kezelni, olvasni is lehet napi 4-5 órát. Szeretjük a finom kajákat és a jó italokat. Együtt főzünk, közben módjával iszogatunk, nézzük a főzős műsorokat, a 70-80-as évek rockzenei klipjeit, vagy a krimi sorozatokat közben. Aztán kaja, meg pihi. A gyerekek már nagyok, kirepültek. Mire erőlködnénk? Sokkal jobb, mint sanyargatni magunkat, aztán soványan kelni át a Styxen. Mindent megkaptunk már az élettől, utaztunk, szórakoztunk, van lakásunk, jó autónk. Elegendő a nyugdíjunk. Élvezzük a semmittevést. Senkit sem irigylünk. Miért bánt ez bárkit?

nov. 15. 00:33
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"Kalória számolás felesleges.."

Ha fogyni akarsz, és más egészségügyi gondod nincs, akkor ez az egyetlen mód. Ez konkrétan sima matek. Nem hízol, ha annyit eszel, amennyit elégetsz. Ha többet eszel, hízol, ha kevesebbet, fogysz.

A szénhidrát önmagában nem hízlal. Megeheted a napi kalóriamennyiségedet tojásból, salátából, Tibi csokiból, hízni nem fogsz. Hiánybetegségeid simán lesznek, baromi egészségtelen, de hízást csak az okoz, ha többet eszel, mint a TDEE-d.

nov. 15. 01:11
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

ffi 67

Mindketten gyarapontunk sokáig. Esztétikai problémáim nincsenek, mert ugyanazt a nőt látom magam mellett most, mint sok évvel ezelőtt. A külső változásától, inkább csak, mint "burkolat" gondolkozom. A belső, meg változatlan.

Ami jobban izgat, az az egészség, ami a túlsúllyal/kövérséggel illékonyabbá válik.

Ez okból fogytam le 3 éve kb. 20 kg-ot (éhezés, noNasi, ...). A feleségem ezekkről nehezebben tud lemondani, ő folyamatosan hízik. Próbálom erősíteni, hogy, mint nő, nem zavar a túlsúly, de az egészségéért aggódom inkább. Tehát jobban tenné, ha fogyna. :)

nov. 15. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!