Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta együttélő párok! Hogyan kezeltétek a párotokra felkúszott 40-50 kiló plusszt?
Figyelt kérdés
nov. 12. 20:55
1/34 anonim válasza:
Nem kúszott fel annyi kiló és remélem nem is fog egészség szempontjából nézve.
2/34 anonim válasza:
Nem voltam ilyen helyzetben, de én megmondom őszintén, hogy rosszul kezelném és próbálnám rávenni az életmódváltásra. (Én eleve szeretek egészségesen enni, szívesen mennék együtt mozogni, nem kellene egyedül csinálnia mindent.) Kb 10 kiló pluszt el tudok fogadni, ha alapból nem volt túlsúlyos, mert az még épphogy csak meglátszik, a 40-50 már eltorzítja az arcot is, nem csak a testet. Na meg mi miatt? Én nem szeretem a punnyadós, zabálós életmódot, attól meg nem jön fel ennyi senkire, mert néha csipszezünk a Netflix mellé.
3/34 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy hogy hízik annyi mozgás mellett amit ő végez nap mint nap.
4/34 anonim válasza:
Mivel rajtam is volt néhány plusz kiló, én bevezettem egy teljes életmódváltást. Egészséges étkezés, kalóriaszámolás és heti 3x testmozgás. Mindent együtt csináltunk. Persze kellett hogy ő is akarja, de onnantól én voltam aki erőltette, hogy pl. ne legyen otthon nasi, vagy hogy zsíros kaják helyett egészségeseket együnk. A kalóriaszámolás az elején az én "hobbim" volt, aztán ő is belejött. Az elején nagyon nehéz volt, de ahogy elkezdett fogyni megjött a kedve hozzá. Régebben vacsorára betolt egy pizzát, világéletében utálta a zöldségeket, de mivel rengeteg zöldséges kaját csináltam neki, megszerette szép lassan, és mostmár ő dönt úgy, hogy vacsorára eszik egy salátát inkább.
5/34 anonim válasza:
40-50 kg??? Húúúú az baromi sok!!! Nem akkor kell elkezdeni foglalkozni vele amikor már ekkora a túlsúly, hanem jóval előtte!
7/34 anonim válasza:
6os vagyok. Sok fizikai tünet is van.
8/34 anonim válasza:
Lehet valami mentális probléma, amit nem egészséges életmóddal próbál kompenzálni. Az elhízás nem véletlen.
9/34 anonim válasza:
Azért 40 kiló nem tud csak úgy felkúszni.
10/34 anonim válasza:
40 kiló????
Más ember annyi kiló! Az brutál sok. Ezek szerint állandóan eszik. Lehet szorong, depressziós lelki gondjai vannak. Még van e miertje miért eszik annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!