Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összejönnétek egy duci 80 kiló körüli formás cicis nővel?

Figyelt kérdés
márc. 11. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem szexis egy ilyen nő
Nem ,nekem ez már túl sok ,hiába formás nem szeretem a kövéreket
39 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Azé az sem mindegy, hogy másfél méteresen 80 kiló, vagy 1.70-el. Mindkettőre a "duci" jelzőt aggatják, de messze állnak egymástól.
márc. 11. 20:08
 2/30 anonim ***** válasza:
80%

Hát 175 centitől szerintem bejön sok pasinak egy 80 kilós csaj homokóra vagy körte alkattal, de a hasas-vastagkarú alma típus nem.

170 alatt, pláne az átlag 160-165 körül viszont már nagyon sok a 80 kiló akkor is ha nem a hasas típus.

N

márc. 11. 20:15
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
így van a magasság azért nem mindegy, és főleg az összkép a lefontosabb
márc. 11. 20:21
 4/30 anonim ***** válasza:
Leginkább látás alapján tudnám eldönteni.
márc. 11. 20:22
 5/30 anonim ***** válasza:
45%
Mutass képet
márc. 11. 20:26
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
Nem! Nemrégiben ismerkedtem egy nővel. Nem tűnt kövérnek, de mindenhol volt rajta plusz, és még alacsony is, 160 centi. Egyszerűen nem működött a szex. Rámült, de mozdulni se tudtam, pedig szeretek olyankor is aktív lenni, meg úgy összességében sem izgatott fel ahogy levetkőzött. Volt alacsonyabb barátnőm, de vékonyabb, vele nem volt semmi ilyen gond.
márc. 11. 21:06
 7/30 anonim ***** válasza:
53%
Kizárt, én csak a vékony, sportos nőket kedvelem...
márc. 11. 21:36
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

A magasság nem mindegy. Férfiként én most 78kg vagyok 180cm-es magassághoz és eléggé vékonynak nézek ki.

80kg nőnél úgy működhet ha legalább 170-175cm magas, ami azért ritka még manapság is.

Szóval a 80kg-os, "duci" csaj valószínűleg van kb. 160cm és nem "duci" hanem erősen elhízott. Mondjuk a plusz kg-ok eloszlása attól még lehet ó (segg, mell esetleg comb), de az esetek 90%-ban sajnos nem így van, hanem hatalmas bél és nulla mell szokott lenni.

márc. 11. 21:39
 9/30 anonim ***** válasza:
32%

Ha kedves és értelmes akkor simán!

De jó eséllyel a kétméteres pasit várja ez is...

márc. 11. 21:55
 10/30 anonim ***** válasza:
Nem sry.
márc. 11. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!