Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy duci 80 kiló körüli formás cicis nővel?
Hát 175 centitől szerintem bejön sok pasinak egy 80 kilós csaj homokóra vagy körte alkattal, de a hasas-vastagkarú alma típus nem.
170 alatt, pláne az átlag 160-165 körül viszont már nagyon sok a 80 kiló akkor is ha nem a hasas típus.
N
A magasság nem mindegy. Férfiként én most 78kg vagyok 180cm-es magassághoz és eléggé vékonynak nézek ki.
80kg nőnél úgy működhet ha legalább 170-175cm magas, ami azért ritka még manapság is.
Szóval a 80kg-os, "duci" csaj valószínűleg van kb. 160cm és nem "duci" hanem erősen elhízott. Mondjuk a plusz kg-ok eloszlása attól még lehet ó (segg, mell esetleg comb), de az esetek 90%-ban sajnos nem így van, hanem hatalmas bél és nulla mell szokott lenni.
Ha kedves és értelmes akkor simán!
De jó eséllyel a kétméteres pasit várja ez is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!