Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta együttélő párok! Hogyan kezeltétek a párotokra felkúszott 40-50 kiló plusszt?
Hasonló cipőben vagyok és nehezen viselem. Azelőtt átlagos életmódunk volt, átlagos testelkatunk (0 túlsúly).
Rajtam 2 gyerek után 2-3 kg plusz van, meg sem látszik nagyon. Férjem viszont baromi stressz/unalom evő lett. 25kg plusz van rajta. Ez az a határ, ami már nagyon nem tetszik nekem, nem kívánom és féltem is, de nem hajlandó változtatni, nem tudom, hova fog ez vezetni vagy meddig hízik még.
#14!
Szerintem 40-50 kg szín tiszta izom 😂😂
A férjemre az utóbbi években "felkúszott" 15kg extrában. Előtte sem volt negatív a BMI-je, szóval így most összességében van rajta ~20kg túlsúly. Nem várom meg, hogy ez megduplázódjon, mondtam neki, hogy szankciókat vezetek be. Kisebb adag kaját porciózok neki, kevesebb "nasilehetőséget" hagyok a hűtőben, ilyenek. Tudja ő is, hogy fogyni kéne, a gyerekeink miatt is jobb az, ha nem halálozik el idő előtt, meg odafigyelés, kis önkontroll, simán le tudná ezt dobni fél év alatt nagyjából. Vagy legalább egy részét. Nem történik meg ez észrevétlenül, hogy egyik nap 80, másnap már 130 kiló az ember, ne viccelj. Időben kell lépni. Én szerintem már így is túl sokáig vártam, hogy közbelépjek, de naivan gondoltam, hogy ha mondogatja, hogy szeretne lefogyni, akkor magától is tenni fog érte. Lehet, hogy tenne, de azért nem szeretném megvárni, amíg 15-20 helyett tényleg 40-50 kilót kéne leadnia.
Szóval én így viselem. A magam részéről most vagyok annyi, mint az esküvőnkkor voltam, csak menet közben szültem 2 gyereket is. Szóval mondhatjuk, hogy 10 éve tartom a súlyom.
40-50 kiló PLUSZ???
El sem jutnánk eddig, mert sokkal előbb szólnék, ha nincs változás, kivágnám.
Már 15 kiló plusz is igénytelenség, hát még 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!