Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"egzisztencia, pénzugyi helyzet, foglalkozás"
Mi a f@sz?
Miért érdekel ennyire a másik pénze? miért nem foglalkozol a saját egzisztenciáddal, saját fizetéseddel,a saját munkáddal.
2
Mert nem kívanok senkit kitartani! Azert!
4#
Tudod nekem ez annyira furcsa ez a fajta pénzéhesseg,engem nem így neveltek,nem ez volt a mérce.
Sose vártam el egy lánytól se azt,hogy ugyanakkora lakása legyen mint nekem,hogy legalább ugyanakkora fizetése legyen mint nekem.
Második válaszoló voltam
5
Klassz! Nekem viszont tele a szamdim az.olyan férfiakkal, akik 40 evesen, mamahotelbol egyből becuccolnanak hozzám, merthat en jol keresek, van lakásom! Sőt, amikor kiderül, hogy sajat lakasom van, valahogy az ilyen csóro, egzisztencia nélküli férfiaknak, hirtelen egy csomó közös tervük lesz! 🤔 A másik kedvencem, amikor jön a szájhuzkodás, hogy nem akar menni sehova, mert neki az drága. Uh. köszönöm, így 30asan, baromira érdekel a férfi egzisztenciája IS!! (sok egyéb más mellett)
Nekem ezek tökéletes paraméterek. A kor is - én 33 vagyok.
De ez olyan, hogy hiába vagyok 170/58, ha az arcom/egész fejem gáz... Meg ha emellé nő létemre farmer-pólós és sminkeletlen vagyok, semmi extra frizurával. Mindjárt nem is jó. És ez még csak a külső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!