Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet érdemes inkább várni és nem lejjebb adni az igényeket, mert előbb utóbb összejöhet számunkra megfelelő csinos vonzó nő is?
Figyelt kérdés
Azért valljuk be nekünk férfiaknak és nagyon fontos a külső csak sokak inkább lejjebb adják az igényeiket csak hogy legyen valaki, mert fontos a szex... sok férfi nem vallja be főleg itt de ez az igazság ne hazudjunk magunknak, volt hogy én is lejjebb adtam az igényeket de nem működött, viszont egyik haverom évekig várt és inkább csak folyamatosan keresett és meglepő módon most összejött neki egy tényleg csinos nő és számára is vonzó kategóriájú nő volt, ami tényleg meglepő,de lehet türelem eredményeaug. 5. 16:14
1/4 anonim válasza:
Nekünk nőknek is fontos a külső, ha már milliárdok nevében beszélünk.
2/4 anonim válasza:
1-sel értek egyet és inkább várok egy vonzó pasira, minthogy megpiszkáljak egy rondaságot.
3/4 anonim válasza:
ez ugyanúgy vonatkozik a nőkre is nem? és nem csak a szex fontos hm?
és tényleg megéri várni nem alul választani, mindig is megalkudtam és tessék mi lett az eredménye, megvolt, sikertelen.
Igazán inspiráló történet, és ne adjátok lejjebb, mert az csak megalkuvás, a türelem társat teremt.
4/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha soha semmilyen sikered sincs, valószínűleg túl magasan vannak az elvarasaid. Vagyis az olyan nők, akiket te akarsz, nálad sokkal jobbra vágynak. Erre két megoldás van, vagy javítasz magadon annyit, hogy felérj oda, vagy saját kategórián belül próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!