Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim ti csak a kategóriátokkal azonos szintű nőknél próbálkoztok vagy kategóriátoknál jobb nőknél is próbálkoztok mert összejöhet?
Figyelt kérdés
aug. 3. 19:19
1/7 anonim válasza:
Én nőként mondom, hogy mindenféle férfi bepróbálkozik mindenféle nőnél.Sőt.Sokan az esélytelenek nyugalmával akárkit leszólítanak, szarnak már bele.
2/7 Antiszociális lény válasza:
Én nem kategórizálom be az embereket és próbálkozin is csak ott próbálkozom ahol látom, hogy vevők rám. (esetleg)
3/7 anonim válasza:
Csak a "kategóriámnál" alacsonyabb "kategóriájú" nőknél szoktam próbálkozni, de nem sikerült sajnos. Ezért még lejjebb tettem a lécet. 36F //Azonos, pláne magasabb szinten lévő nőknél teljesen esélytelen vagyok...
4/7 anonim válasza:
Kategória alatt, mivel nem sok nő van aki szingli és megüti azt a szintet ahol én vagyok.
5/7 anonim válasza:
Ha a kategóriát pénzre, karrierre, státuszra érted, akkor ilyen szempontból nem érdekelnek a "magas kategóriás" nők. Én jól keresek de csak a szaktudásom miatt, nem azért mert annyira ügyes vagy eltökélt lennék. Sokkal inkább szót értek egy érzelmileg rendben lévő kutyakozmetikussal, mint a hétvégente politikusok közt vacsorázó jogi doktorral. Nem is érezném jól magam, ha a másik nálam sokkal sokkal okosabb lenne.
Ha lelki dolgokra érted, akkor annál próbálkozom aki empatikus, szelíd, kicsit visszahúzódó, de megbízható és őszinte.
Ha testi dolgokra, akkor annál aki tetszik. Ha azonnal azt érzem, hogy szívesen szeretkeznék vele. Viszont ennek ugyanúgy féltele az első 2 pont is, azok adják a bizalmat.
6/7 anonim válasza:
Nálam minden nő magasabb kategóriára ezért fel adtam ezt abból gondolom hogy mindig levegőnek néznek.
7/7 anonim válasza:
Amit ők kategóriájuk alattinak vélnek, az sokszor a szintjük, de ezt nem veszik tudomásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!