Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér férfiak mennyire kelendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér férfiak mennyire kelendőek a nőknél duci de csinos nő összejöhet?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok hízva és nagyon régóta 15 ève abszolút nem ismerkedtem, így nem tudom a helyzetet, most kerültem fel a párkapcsolati piacra és most kezdek próbálkozni pár napja, főleg interneten, de élőben is odamegyek a négyes hatos villamoson az átlagos aranyos nőkhöz..
júl. 24. 09:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom. Rajtam van súlyfelesleg, van pocakom, de nekem vékony barátnőm volt, akin egy gramm felesleg sem volt.

Ez különösen az első intimebb együttlétünknél volt vicces, amikor közöltem, nem veszem le a felsőt, és oltsuk le a villanyt.

Olyan volt, mintha én lettem volna a csak, ő meg a pasi.

LOL

júl. 24. 09:14
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
*mintha én lettem volna a csaj
júl. 24. 09:14
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Férfiaknál nem olyan lényeges a túlsúly. Bár ha ténylg eléggé el vagy hízva, akkor azt csak pénzel tudod kompenzálni. A kövér öreg milliomosok is ezt teszik.

Szóval ha az elmúlt 15 évet kemény munkával töltötted akkor könnyű dolgod lesz.

júl. 24. 09:15
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem hátrány én ezt tapasztalom.
júl. 24. 09:19
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem vagy egy izompacsirta, akkor még a hordótestű nők is fintorogva fognak rád nézni.
júl. 24. 09:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Andor a becenevem egyébként Schmuck Andor miatt úgy nézek ki
júl. 24. 09:25
 7/17 A kérdező kommentje:
6. 410 a nettó jövedelmem
júl. 24. 09:26
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

7

Akkor nem vagy gazdag úgy tűnik. Így hátrányos a komolyabb túlsúly.

Négy lehetőséged van meglátásom szerint.

1. Lefogysz. Sport és diéta. Ez talán a legjobb, mert az egészségnek is nagyon jót tesz. Igaz legalább fél vagy egy év.

2. A pénzre mész rá. Ez is évekbe telhet mire komolyabb vagyont összeszedsz.

3. Durván leadod az igényeid. Hasonlóan kövér és/vagy idősebb nőkkel ismerkedsz.

4. Bízol a szerencsében (1%), hogy valaki belédszeret a hátrányos külső ellenére.

júl. 24. 09:45
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

6

Tehát a Schmuck Andor külső már megvan. Fél siker. Neki sok nője volt és van is. Már csak hasonló vagyont kell összeszedni és neked is sok nőd lesz.

júl. 24. 09:47
 10/17 A kérdező kommentje:
4. Szerintem a négyes marad mert az összes többi opció kizárva
júl. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!