Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér férfiak mennyire kelendőek a nőknél duci de csinos nő összejöhet?
Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok hízva és nagyon régóta 15 ève abszolút nem ismerkedtem, így nem tudom a helyzetet, most kerültem fel a párkapcsolati piacra és most kezdek próbálkozni pár napja, főleg interneten, de élőben is odamegyek a négyes hatos villamoson az átlagos aranyos nőkhöz..júl. 24. 09:11
11/17 A kérdező kommentje:
9. jó de akkor a pénzemért szeretnek és nem engem
júl. 24. 09:48
12/17 anonim válasza:
8-as vagyok.
Pedig az 1-es opcióval járnál a legjobban. A 4-es nagyon lutri. Lehet sosem jön be az 1%.
13/17 anonim válasza:
Kifejezetten nem kelendők, de azért van esélyük nőt szerezni. De ha Schmuck Andor fejjel csak és kizárólag Miss Universe arcú (max. "megengedően" úgy vagy vele, hogy "jó van, lehet duci is", de inkább átlag...) nők jönnek be, akkor azért nincs sok esélyed. Próbálkozz, aztán bízz a szerencsében, mert vannak nők, akik hájfétisesek meg vannak, akiknek nem közízlés ízlésük van.
14/17 anonim válasza:
Szerintem azok, mivel szinte minden magyar pasi ilyen. Nincs sok választási lehetőség.
15/17 anonim válasza:
Te meg a testéért szeretnéd a csinos nőt, egál.
16/17 anonim válasza:
Barátom kétszer olyan nehéz és kétszer olyan széles mint én. Nekem pont ezért jön be 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!