Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha teszek azért jövőre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha teszek azért jövőre hogy barátnőm legyen, tehát felregisztrálok társkereső oldalra, eljárok a bulizni, akkor nem helyes 39 éves szűz férfiként lehet átlagos barátnőm, összejöhet végre életemben először egy nő?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Az átlagos emberek 20 év körül vesztik el. Ne is álmodj átlagos nőről. Pláne nem társkeresőn
2023. dec. 28. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Jobban jársz ha pénzért prostihoz mész.
2023. dec. 28. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Hú, valaki nagyon le akarja járatni 39F incelt, de tudjuk, hogy nem ő írta ki a kérdést. :D
2023. dec. 28. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Inkább húzd le magad a vécén.
2023. dec. 28. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Az öcsém 14 éves és nem szűz. És nem vagyunk C család. Mi a fenét csináltál ennyi ideig? 15-25-35 évesen se kelettèl egy nőnek se? Hihetetlen
2023. dec. 28. 15:38
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

Mivel incel vagy, ezért nem hiszem.

És még mielőtt megkérdeznéd, hogy miért vagy az, akkor elárulom, hogy a "39F incel" válaszaidat nagyon sok kérdésnél láttam már, és nem hiszem, hogy két különböző személyről van itt szó.

Tehát minden semmitérő válaszod után odaírod, hogy 39F incel, ebből következik, hogy egyrészt betegagyú vagy, másrészt nem, a nőknél így esélyed sincs.

2023. dec. 28. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

1000% hogy ez nem 39F incel.

A kérdésre meg:

"mindent megteszek, hogy barátnőm legyen, tehát felregisztrálok társkeresőre és eljárok bulizni"....?

Ez lenne a minden amit elkövetsz a barátnőért? Esssetleg... szociális készségeken nem akarsz javítani? Mert attól még, hgoy van egy felhasználód amivel időt töltesz meg eljársz szórakozni, még nem lesz barátnőd. Utóbbi kimondottan rossz ötlet amúgy. Bár előbbi sem üti meg a "jó" szintjét.

2023. dec. 28. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Neked már mindegy. Menj el prostizni, akkor legalább szűz nem leszel. Egyébként másra kétlem ,hogy lenne esélyed. Statisztikailag az életed több mint felét leélted és ha eddig nem kellettél senkinek ez után sem fogsz, bármit is csinálsz. A legtöbben tizen évseként szoktak elkezdeni ismerkedni, érdeklődni a másik (vagy a saját) nem iránt, te több mint 20 év lemaradsáan vagy. Közel 40 évesen hogyan akarod ezt behozni?
2023. dec. 28. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
23%
Kizárt.
2023. dec. 28. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

Hát megtudom érteni a kérdezőt de 39 éves akkor 10-20 éve 29 vagy 19 éves volt. 20 évvel ezelőtt szerintem jobban lehetett ismerkedni mint most az én időmben így nem értem a kérdezőt hogyan nem lehetett még nővel együtt. Én vagyok az aki még nem voltam együtt nővel és a mostani nők mentalitás miatt már nem is tervezek.

5-ös! Kis öcsédnek 13-14 évesen az általános iskolában kellene tanulnia a 7-8.osztályban és azon gondolkoznia hogy gimnáziumban tanul tovább vagy valami szakmát letesz és abban fog dolgozni. Szégyen hogy az általános iskolások már a dugáson és a sex-en gondolkoznak miközben semmit nem tettek még le az asztalra! Nekem általános iskolás és középiskolás koromban eszembe nem jutott volna hogy csajozzak! Első a tanulás és a szakma minimum, utána elhelyezkedni munkahelyen és ha lesz jövedelmem utána a csajozás és a családalapítás! Mai fiataloknál rossz a sorrend! Bár ezek már dolgozni sem akarnak, tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!

2023. dec. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!