Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik ráveszik magukat hogy felregisztráljanak társkeresőre azok tuti hogy már megkeseredett nők?
Én azt veszem észre, hogy a nők manapság már nem is igazán társat keresni regisztrálni, hanem vagy ego-t növelni, vagy ami még rosszabb, szörnyülködni és fikázni a férfiakat.
Tehát van egy megkeseredett átlagos csaj, akinek nem jutott Tom Cruise pasi 190 centis kihozatalban, és felmegy netre hogy szörnyülködjön milyen undorító teremtmények a férfiak és milyen szörnyű a világ. Természetesen mindenkit visszautasít, akármilyen normális és kedvesen ír neki. Aki jóképű az csak meg akarja dugni úgyis, aki átlagos vagy csúnya férfi az meg mit képzel magáról hogy rá mer írni őfennségére? Meg van a 10% bunkó levél, azokon meg még jobban lehet szörnyülködni.
Második is ezt tapasztalják, hogy az a nő aki manapság társkeresőn van Magyarországon, az már eleve megkeseredett?
Ahogy sok férfi, úgy sok nő se tud élőben ismerkedni. Abból áll az élete hogy ingázik az otthona és a munkahely között, nincs társasági élete, hobbija vagy nincs, vagy magányos, vagy túl nőies, vagy egyszerűen nincs ott szabad, normális pasi.
Én mondjuk pont nem regisztráltam, és nem is regisztrálnék soha, de teljesen megertem azt, aki normális személyes ismerkedési lehetőség hiányában ilyen helyen próbálkozik.
Nem, nekem nagyon sok ismerősöm, kollégám van fent, vagy szedett ott össze pasit.
Általában dolgoznak, sokan mellette tanulnak is és egyszerűen nincs idejük meg lehetőségük eljárni mindenhová ismerkedni.
Én is pl. akkor regisztráltam fel, mikor új városban költöztem, és nem ismertem senkit és ritkán jártam el ide-oda, egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!