Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felregisztráltam egy társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felregisztráltam egy társkereső oldalra ( az egyik legnagyobbra ) és több hét után egy választ se kaptam, szerintetek miért?

Figyelt kérdés
35 vagyok és férfi tehát eleve hendikeppel indulok de több hét után sem írt vissza senki. Sajnos csak a prémium regisztrációval rendelkezők tudnak visszaírni akikből kevés van. Szerintetek mi lehet a gond? Le kéne tenni a társkeresőről? Nekem úgy tűnik pár éve még nagyon működtek, heti 1-2 válasz normális volt, de most még ennyi se jön, konkrétan eddig 0 levél jött vissza.

2022. febr. 28. 07:45
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
47%

Mà megbocsàss, de a 35ös férfi hol hendikeppes?

Csak kérdem. Az egyik legsz-rabb termék a piacon 🤔🤨

2022. febr. 28. 07:50
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
Mert nem nézel ki teljesen tökéletesen. A nők csak az ilyen férfiak üzeneteit hajlandók egyáltalán elolvasni, nemhogy megválaszolni.
2022. febr. 28. 07:54
 3/16 A kérdező kommentje:

Mármint mi a leg---arabb termék a piacon?

35-ös férfi? Se nem fiatal már se nem idős, és férfi. Nyilván a nőknek egyszerűbb, könnyebb dolga van mindenki rájuk vadászik. Férfi többlet van ezeken az oldalakon.

2022. febr. 28. 07:54
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Lehet csúnya vagy és alacsony,rossz képeid vannak fent.
2022. febr. 28. 07:58
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Nincs előttem az adatlapod, nem látom a fotóidat, nem latom az üzeneteidet stb. Addig nehéz lenne bármit is mondani.

Mindazonáltal, az előző exemmel beszélgettünk még az ismerkedési fázis után arról az oldalról ami által összejöttünk. Mesélte milyen alakok találták be. Volt mindenféle kombináció, meg is mutatott néhány levelet. Komolyan mondom, nekem volt szekunder szégyenérzetem...🙄 (az első levélben red flagek, needy, túl rámenős, ízléstelen szövegek stb. ...)

2022. febr. 28. 08:05
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Vagy esetleg menj át egy olyan társkeresőre, ahol nem csak a prémium regisztrációval rendelkezők tudnak visszaírni?
2022. febr. 28. 08:11
 7/16 A kérdező kommentje:

6-os magyarul olyan társkeresőre ahol csak szórakoznak vagy tele van kamuprofilokkal? Inkább nem , szerintem ha valaki pár ezer forintot nem hajlandó kifizetni akkor az nem gondolja egyáltalán komolyan. Nem akkora összegről beszélünk.

Nem vagyok se csúnya se semmi, de nincs egy extrémen kipofozott profilom se.

Valószínűleg nem tűnik ki semmivel és 100-asával kapják a hasonló leveleket és megy a válogatás ezerrel :).

2022. febr. 28. 08:18
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen térskeresőn vagy fenn, de szerintem olyan nincs, hogy csak azok tudnak visszaírni akiknek van előfizetése. Én a Badoon voltam, és pont, hogy én nem tudtam akárkinek írni, csak ha volt előfizetésem, mert kellett hozzá kredit, hogy írni tudjak. Sajnos ha az illető hölgy meg nem írt vissza, akkor bukja az ember a pénzét, de arról nem hallottam, hogy a válaszhoz neki is pénzt kellene áldoznia.

Ilyen helyeken egyébként van egy csomó kamuprofil is, volt, hogy évek múltával is visszanéztem, és sok ismerős arcot láttam, akik azóta biztos találtak volna maguknak valakit ha valós személyek lettek volna.

2022. febr. 28. 08:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

7: Kíváncsi vagyok milyen az adatlapod. Meg miket szoktál nyitó levél gyanánt írni. :) Megoszthatod priviben is akár.

Én hót átlagos vagyok küllemre (vagy leheletnyit alatta), lapátállam sincs (itt gyakorin ez fontos, anélkül állítólag fabatkâtmsem érsz😅), de kaptam érdeklődő leveleket amikor fent voltam, normális hölgyektől, nem egyet.

Nagyon sok múlik azon, hogyan kommunikálsz és milyen az adatlapod, ez fix, lehet tényleg elveszel a nagy átlagban. :) :(

2022. febr. 28. 08:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Regizz masikra pl badoo
2022. febr. 28. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!