Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felregisztráltam egy társkereső oldalra ( az egyik legnagyobbra ) és több hét után egy választ se kaptam, szerintetek miért?
Randivonal, az ország legnagyobb netes társkeresője. App-ra már nem regisztrálok mert tele van kamuprofillal.
Sajnos a randivonal meg így működik igen, régen nem így de most már igen. Csak regisztráltak tudnak visszaírni akik előfizettek.
Semmi konkrétumot nem írtál azokról, amik tényleg fontosak, max. mismásolóst.
- hogy nézel ki?
- hozzád képest milyen külsejű nőkre szoktál ráírkálni
- "nincs extrémen kidolgozott profilom"... ez elég semmitmondó... fontos lenne tudni, hogy mi van a profilodban... az nem baj, ha tömör, de az fontos, hogy lényegretörő legyen (értelmes infók legyenek benne, összhangban legyen mennyiségre-minőségre a "mit keresek" és "milyen vagyok / mit tudok adni" szekció... ne legyen benne ilyen baromság, hogy "majd mesélek magamról, ha elkezdünk csevegni")
- mégis mit írsz le a nyitólevélben (azért egészen más a helyzet, ha mindenkinek névre szóló levelet írsz az adatlapja alapján, vagy csak odaböfögöd, hogy "Szia", aztán túráztatod, hogy ő írjon vissza)
Ronda vagy ennyi.
Ez nem feltétlen jelenti, hogy valójában vállalhatatlanul szarul nézel ki, csak egyszerűen nem ütöd meg az ingerküszöböt. Főleg nem online, ahol még válogatósabbak a nők. Miért? Mert legalább 2X-3 annyi férfi jut egy nőre, ezért még a leggázabb nők is megtehetik, hogy válogatnak, mivel az elkeseredett férfiak tömegei írogatnak nekik.
Ha nem vagy EXTRÉM jól kinéző, felejtsd el a társkeresőket.
Tényleg "hendikeppes" vagy. "Sajnos csak a prémium regisztrációval rendelkezők tudnak visszaírni akikből kevés van." Esetleg ha megirnád nekik az elérhetőséged?
Amennyiben igy nyitnál: Szia xekszi vagy! Ha főzöl nekem szivás gombúcot lesz energiám megxekszuálni. Valószinüleg kapsz 10-ből 1 kedves választ, amiben elküldenek 3.14-csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!