Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban hogyan oldjátok meg a költségeket?
Mire használja ki?
Felezgetős a pali....
A lakás rezsije felesben megy, élelmiszer szintén.
Nem is tudnám elképzelni magam ilyen ember mellett.
A 20.000-30.000 közötti rezsit elosztjuk felesben és azonkívül maradék saját kasszánk van. (Víz például minden második hónapra jön.) Ez így hibrid módszer. Ennek több oka van. Kevés a fizetése, kevés a hobbija, ellenben nekem kicsivel több szerény fizetéssel sok a szórakozási-utazási kiadásom, mindemellett más az étrendünk.
Illetve amúgy - csak vicces sztoriként - fűtés-karbantartás esetén véletlenül nyitva hagytam az összes csapot és kijött 8-ezres számla 2 napra, ezt nyilván én fizettem ki. Ütöttem is fejemet a falba. :D ^__^"" Különben olyan meleg a alkás, hogy nem fűtünk és még így is állandóan nyitogatni-csukogatni kell az ablakot.
36/F
“ gyógyszerek, vitaminok, manikűr, fodrász, masszőr stb”
Ezeken nincs mit elosztani, ezek egyéni költségek. Max a vitamin, ha ugyanazt szeditek, akkor fele fele. A háztartásba felmerülő dolgok (mosószer, WC papír, tisztítószer ilyesmi) az szintén feles.
A kaja sokmindentől függ. Főztök-e, abból visztek munkába, vagy rendelitek az ebédet, ki mennyit eszik otthon.
Mi is külőn fizetűnk boltban kasszànál pedig 1 kocsival megyünk, vagy utólag Revolutozom neki. Ő el tud hívni vacsira, nekem erre nem telik. Ő kólát vesz, én kávét. Nekem van sminkem, ilyenek, női eü dolgok, semmi köze hozzá. Nekem sem ahhoz, hogy mennyi skint vesz a gamejében.
Ő rendel, én főzök. Nagyon ritkán esszük amit a másik csinál. Én nem főznék ra, mert úgy sem eszi meg, túl finnyás.
Munkatársam is Felezgetős.
Elmennek vásárolni az élettársával utána otthon kéri a felét...
De mindig olyan kaját hoz amit a "mama" pakolt neki össze, 2 félre főtt kaja, süti stb.
Kb arra tartja a nőt hogy gondoskodjon róla valaki, de ő semmit nem nyújt cserébe mivel mindennek elkéri a felét.
Sz@revő vénember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!