Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.

okt. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:
Anyàm semmibe nem szòl bele sosem.
okt. 18. 12:29
 82/89 anonim ***** válasza:
71%

Miben is kell segíteni a mamát? Csak mert eddig egyetlen egy példát hoztál fel, ami a favágás. Az pedig nem egy mindennapos meló, ami miatt muszáj lenne együttélni vele.

Szerintem te nem nem tudsz elköltözni, hanem nem akarsz, mert kényelmes így.

Ráadásul nem kötelező együtt élni a leendő párral, de azért közös gyerek legyen... Mi van? Fogalmad sincs, hogy mit akarsz, vagy mi reális. Vagy valójában neked tök mindegy, csak legyen kit megfektetni időnként? Tele vagy red flaggel, és nem igazán kínálsz semmit valójában(, hacsak nem vagy extrém jóképű, kidolgozott testtel).

okt. 18. 12:59
 83/89 anonim ***** válasza:
69%
A jó kinézet egy érett, gyerekes nőnek nem elég, ezer fontosabb dolog áll a prioritási sorrendje elején.
okt. 18. 13:57
 84/89 A kérdező kommentje:
Az exem gyerektelen volt.
okt. 18. 14:16
 85/89 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező, én is több generációs házban élek, és úgy írtam, hogy nem szerencsés. De mi külön légtérben, külön lakásban vagyunk, külön bejárattal, külön élettel, és baromi nagy a ház. De még így is néha átfut az agyamon, hogy jobb lenne külön. Csak hát ez az én örökségem, lassan 100 éve, manapság az ilyesmitől nem válik meg olyan könnyen az ember.

De egy lakásban el sem tudnám képzelni. Mondom, így is voltak viták, míg meghúztuk a határokat.

N

okt. 21. 08:16
 86/89 Grizesteszta ***** válasza:
78%
Mondd kerdezo, mit varsz a kiemelestol? Mar az elejen leirtunk mindent, de neked egy tapodtat sem valtozott az allaspontod... Ha most kapnal ujabb relevans valaszt, az segitene rajtad?
nov. 11. 10:08
 87/89 anonim ***** válasza:

"Tudjuk, hogy a jelenlevők és a kérdés kiírója mindig kivétel, de az általános tapasztalat az, hogy a férfiak többsége inkább csak elméletben remek szerető, a gyakorlatban meg hát hogy is mondjam."

Mi a konkrét tapasztalatod szex terén a férfiakkal, kedves kommentelő? Miben nem ütik meg konkrétan a mércédet, mire vágysz a szexben, amit nem tud 10-ből 8 férfi megadni?

nov. 12. 08:53
 88/89 Grizesteszta ***** válasza:

#87: Hozzám szól a kérdésed? Mert az egy dolog, hogy nem releváns a téma kapcsán, de ez nem zavar... Az viszont nagyon, hogy sok 'anonim' még arra se hajlandó, hogy a konkrét hozzászólást megjelölje.:) Egy '#' + sorszám sokat segítene így - nekem- hajnalban:) De most abból indulok ki, hogy tőlem kérdeztél!

Életemben összesen nem volt 10 partnerem, és miután friss, de tartós kapcsolatban élek- valószínűleg/jó eséllyel/remélem/mindent megteszek érte - nem is lesz. Tehát igazán szűk a minta, amivel dolgozhatunk a felmérés során.:) Viszont elmondhatom, hogy mindegyik 'kísérleti alany' teljesen rendben volt az ágyban, elégedett voltam a mennyiséggel/minőséggel/odaadással mindaddig, amíg magával a kapcsolattal is elégedett voltam. Amikor meg a kapcsolat tönkrement, akkor már tök mindegy volt, hogy a krapek szerepelhetne -e felnőttfilmben vagy sem, mert kiléptem a kapcsolatból. Van még kérdés?

nov. 12. 09:18
 89/89 Grizesteszta ***** válasza:
#87: Hatott a kávé, most már látom az idézőjeleket si- szóval nem tőlem kérdezted. Levonom a következtetést: 2 eszpresszó= 1 # :) Szép napot neked!
nov. 12. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!