Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem vagyok jò parti?
Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.okt. 12. 23:01
21/89 anonim válasza:
14. Jajjj! Te aztán főnyeremény vagy! 😂 Inkább maradj meg magadnak a csodálatos szingli életeddel együtt! Se nem fiatal, se nem szép, se nem vékony, ellenben önteltségből 10/10. Mi is kérdezhetjük, mire fel ez a nagy arc? Szerinted minden férfi olyan sötét, hogy te vagy hozzájuk képes az atomvillanás?
22/89 A kérdező kommentje:
A külsőmet nemtudod ,hogy milyen.
okt. 13. 10:14
23/89 anonim válasza:
Na látod, ha még nekem se kell olyan, mint a kérdező, mert találok jobbat, az elég sokat elmond a helyzetről. 😉
24/89 A kérdező kommentje:
Mit jelent a jobb,mit takar a jobb.
okt. 13. 11:01
26/89 A kérdező kommentje:
Azèrt mègis volt pàr nő ,akivel randiztam. Nem kell összeköltözni,ùgyis lehet programozni ,ha nem vagyunk összeköltözve.
okt. 13. 20:21
27/89 anonim válasza:
Ne is haragudj én se mennék ápolónőnek meg háztartásvezetőnek hozzátok. Ha van párod minden a barátnődre hárulna, senki sem olyan hülye h ezt bevállalja plusz elviselje.
28/89 anonim válasza:
Persze..de előbb utóbb a legtöbb nő költözne.
29/89 A kérdező kommentje:
Nem mind.Akinek gyereke van ,az akarja a megszokott èletêt.
okt. 14. 10:55
30/89 anonim válasza:
Nekem van gyerekem, de mégis összeköltözés nélkül senkivel nem jönnek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!