Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.

okt. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
50%

"Minek találkozgattam volna a másikkal aki nem akart gyereket."

Tudod, hogy nem erre vonatkozott a kérdésem, hanem arra, hogy melyik pasasba voltál szerelmes?

Netán egyikbe sem?

okt. 17. 13:00
 52/89 Grizesteszta ***** válasza:
82%
#51: En szerelmes voltam a 2. ferjembe, amikor osszekoltoztunk. 20 evig eltunk egyutt, en akartam valni es nem azert, mert elmult a szerelem. ( az elmult mar korabban, megis meg jo ideig remekul, boldogan eltunk.) Szoval: szerelem nelkul is vsn boldog hazassag, cssk mrntalitas kerdese. A kozos celok/vagyak fontosabbak lehetnek, mint a szerelem.( en pl nem uj szerelem miatt valtam, hanem azert, mert valtoztak az ertekek.)
okt. 17. 13:24
 53/89 Grizesteszta ***** válasza:
33%
Kerdezo, hol vagy? A revaiban olvasgatod a "jo parti" definiciojat? Vagy randizol reggeltol estig?
okt. 17. 13:26
 54/89 anonim ***** válasza:
93%

Én sem szeretnék olyannal lenni aki az anyjával él

Mondod nem kell ápolni.

Aztánakd jön, hogy kérlek legyél anyámmal, kérlek csak most, és ezek egyre sűrűbbek lesznek.

Aztán ott van az is, hogy anyossal nem szeretnék élni, az senkinek sem jó, sőt, a egy szülővel sem, a saját anyámmal sem élnék hosszú távon.

okt. 17. 14:24
 55/89 anonim ***** válasza:
77%

Jajj persze nem kell ápolni....

De ha már te is ott élsz, mosogass el és szépen 2 hét alatt te viszed a válladon az egész háztartást.

Tudod mikor kellene nekem férfi meg a mama...

okt. 17. 16:59
 56/89 A kérdező kommentje:
Mondtam mâr ,hogy ên âpolom.Összeköltözni meg nem kötelező.Lehet anêlkül is jönni-menni ide-oda.Csak fogadja el,hogy anyâmmal èlek.
okt. 17. 17:08
 57/89 A kérdező kommentje:
Gyereket akarok mêg nyilvàn,ha a màsik fèl is akarna,sőt exemet el is vettem volna,gyereket is vàllaltam volna vele ,de zavarta anyâm,hogy velünk lakik.
okt. 17. 17:20
 58/89 anonim ***** válasza:
85%

Te laksz anyáddal, nem ő lakott veletek.

Neked kell a saját lábadra állni. Addig nem lesz ép eszű nő aki leáll veled.

okt. 17. 17:23
 59/89 anonim ***** válasza:
91%

Az exed teljesen normálisan reagált.

Amúgy most apolod anyádat vagy nem?

Mert azt írtad nem nagyon kell ápolni, mert még csak 60 éves

Ne haragudj, de ha gyereket is akarsz akkor menj el anyuci szoknyája mellől

Nincs itt semmiféle ápolás, csak neked így kényelmes.

Mama hotel.

okt. 17. 17:24
 60/89 A kérdező kommentje:
De,segìteni kell neki.Èn vâgom a fât stb.
okt. 17. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!