Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.

okt. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
93%
Nekem ez taszito helyzet lenne. Nem olyam férfit keresek, aki megoldja a gondjaimat, hanem olyat, akik MINIMUM, nem okoz újakat!
okt. 13. 03:21
 12/89 anonim ***** válasza:
93%

"Azèrt egy 40-es nő alkalmazkodhatna ,illetve annyira nem vàlogathat szerintem."

Te is alkalmazkodhatsz,ha nem megy akkor nincsen jogod elvárni kizárólag a másiktól.

És de, simán válogathat.Nem mindenki van oda azért, hogy bármi áron legyen valakije.

40-es nő.

okt. 13. 03:41
 13/89 anonim ***** válasza:
92%

"Azèrt egy 40-es nő alkalmazkodhatna ,illetve annyira nem vàlogathat szerintem."

Na ezért nem kellessz a nőknek. Azt hiszed egy 40-es nő örülhet ha kell valakinek, érezze azt veled, hogy megfogta az isten lábát.

Hát elárulom, baromira nincs így. Nagyon is válogathat, megteheti. Akinek pedig esze van, nem akar bármi áron összejönni valakivel. Egy 40-es nő általában már túl van egy házasságon, gyereke van, ha elvált annak oka van. Élvezi, hogy nem függ semmitől, senkitől, nem kell alkalmazkodni egy hülyéhez, azt csinál amit akar. Egy okot mondj, amiért ezt feladná azért, hogy egy "anyóssal" lakjon együtt?

okt. 13. 05:51
 14/89 anonim ***** válasza:
94%

Na figyelj. 40-es nő vagyok. Elvált, két gyerekkel. Rendezett anyagi körülmények között élek. Nem vagyok se fiatal, se szép, se vékony, nem is a szőke herceget vàrom fehér lovon. Viszont van olyan jó életem szingliként, hogy akárkiért ne rúgjam fel.

Sorolom:

"Van egy jó kocsim"

És...? Nekem is van. A te kicsit az én életemre milyen hatással van? Nekem adod? Vagy miért lenne ez pozitívum egy párkapcsolatban? Tudod, hogy nekem ez mit jelent? Biztosítást, esetleg havi törlesztőt, fenntartási költséget.

"Van egy fiam, 9 éves, két hetente láthatom"

Tehát van egy exed, elváltál, vagy csak volt egy élettársi kapcsolatod. Nagy kérdés, hogy miért mentek külön, mennyire égetted meg magad, mennyire tudod tiszta lappal indítani az új kapcsolatot. Ahogy az is igen lényeges, hogy viselkedsz a fiaddal és az exeddel, milyen velük a kapcsolatod.

Ráadásul könnyen elcsúszhat az egész ismerkedés, ha a te gyereked utál engem, vagy a gyerekek nem szimpatikusak egymásnak, vagy képtelenség közös családi programot csinálni, mert túl nagy a korkülönbség, stb. Itt már édeskevés, ha mi ketten szimpatikusak vagyunk.

Anyáddal élsz, mert idős és beteges.

Khm... Egyrészt nagyon dicséretes, hogy ha felelősséget vállalsz érte, de azért tudjuk, hogy ez nem választás kérdése.

Viszont: a rossz egészségi állapota ellenére akár 20-30 évig is el tud még élni a mama. Például egy két hetes nyaralásra nem is kell gondolni addig, hiszen nem maradhat egyedül. Fel se merül, hogy nem jön ki az új párod és anyád, akkor egyszerűen külön költöztök. Rengeteg idő, energia és pénz egy idős, beteg ember ápolása. Rengeteg felelősség és óriási teher. Amit vállal mindenki a saját szüleiért, mert szereti őket és hálás nekik.

Na de a te anyádhoz az új párodnak mi köze? Semmi. Neki csak tehet. Bunkón hangzik? Lehet, de ez az igazság.

Ráadásul az a rossz tapasztalat, hogy nagyon sok férfi hasonló élethelyzetben egy ottlakós ingyen betegápolót és bébiszittert keres, aki mellesleg viszi a háztartást is, meg persze fizeti mindennek a felét.

Ebből következik, hogy igazából neki bárki jó, csak találjon egy hülyét, aki ezt bevállalja. Aztán mellette meg csajozik ezerrel, mert hát ugye mégiscsak egy feszes fiatal pipire áll fel igazán, amiről ugye nem tehet... Nem állítom, hogy te is ilyen vagy, csak ez az általános tapasztalat, hogy mondjuk tíz esetből nyolcszor ez a vége.

Tehát nekem most van egy nyugodt kis életem, megyek a gyerekeimmel szabadon, hétvégén tudunk programot csinálni, végre elég nagyok, hogy egyedül is ki tudjak mozdulni, nekem maximum arra lenne igényem, hogy néha ezeket a kimozdulásokat egy férfival tegyem. Egy kis romantikázás, egy jó beszélgetés, este egy jó szeretkezés, aztán mindenki megy haza a saját fészkére. Persze szívesen főzök neki, meg segítek, meghallgatom, egyebek, hiszen egy párkapcsolathoz ez is hozzátartozik. Én is örülök, ha segít felfúrni a polcot, meg megcsinálja az olajcserét, hiszen ez oda-vissza működik. De ezeket eddig is megoldottam.

Tapasztalatok alapján meg önmagában a szex miatt ismerkedni egyáltalán nem éri meg. Tudjuk, hogy a jelenlevők és a kérdés kiírója mindig kivétel, de az általános tapasztalat az, hogy a férfiak többsége inkább csak elméletben remek szerető, a gyakorlatban meg hát hogy is mondjam. Mindez hatványozottan igaz egy olyan kapcsolatban, ahol már ő is úgy véli a nőről, hogy nem válogathat, érje be azzal, ami jut.

Nos, köszönöm szépen, de a nyugodt, kényelmes kis életem nem fogom elcserélni betegápolásra meg bébiszitterkedésre, nem fogok több házimunkát végezni, hogy cserébe még csak szerelmet, szeretetet, tiszteletet se kapjak, csak megtűrnek, jó esetben. Rosszabb esetben hadakozhatok is a beteg anyóssal meg a pasim gyerekével.

Ebben hol a jó parti? Csak kérdem.

okt. 13. 05:57
 15/89 anonim ***** válasza:
88%
Nekem csak független férfiak jöhetnek szóba, te nem vagy az. Gyereket meg sose akartam, másé se kell.
okt. 13. 08:09
 16/89 A kérdező kommentje:
Az anyàm nem idős ,a gyerekem könnyen alkalmazkodik.Mindkettővel könnyen ki lehet jönni.Otthon mindenr megcsinàlom nem bejàrónőt keresek.Èrzelmes normàlis embernek tartom magam megbecsülöm a pâromat,ès igyekszem a lehető legtöbbet foglalkozni vele.Mivel a gyerek 2 hetente van nàlam sok vizet nem zavar.
okt. 13. 08:27
 17/89 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy te jól kijössz velük, nem jelent semmit. Ettől még lehet, hogy az új párod és az anyád nem biztos, hogy kijön egymással. Lássuk be, hogy ez elég gyakori. Ilyen esetben mit fogsz tenni? Hiszen külön költözni nem tudsz anyádtól. Vagy megy az állandó vita, vagy elmegy a barátnőd.

A gyerekkel ugyanez. Lehet, hogy az új nőben látja az akadályt, amiért apa és anya nem békül ki. Ezért mindent megtesz, hogy amíg ott van, megnehezítse a nő életét.

Lehet, hogy te úgy érzed, hogy jó parti vagy, de valójában te sem válogathatsz. Aki veled lesz kapcsolatban, annak rengeteg kompromisszumot kell kötnie. Az a kérdés, hogy tudsz-e nyújatni annyit cserébe, hogy ezt kompenzáld, és hogy lesz-e olyan nő, aki neked is megfelel ő is esélyt ad.

okt. 13. 09:02
 18/89 anonim ***** válasza:
81%
40es nő vsgyok! Pont, hogy most nőttek meg igazán az elvarásaim!
okt. 13. 09:12
 19/89 anonim ***** válasza:
94%

5 én felfogom és sajnálom is, de kösz nem. Egyszer volt már ilyen, elég volt. Tönkre is vágta a kapcsolatunk.

40 évesen se vállalnám. Akkor meg már 18 lesz lányom, szóval nem.

N 32

okt. 13. 09:20
 20/89 anonim ***** válasza:
58%
Mert édesanyáddal élsz.
okt. 13. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!