Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem vagyok jò parti?
Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.okt. 12. 23:01
61/89 A kérdező kommentje:
Mièrt reagâlt normàlisan?El akartam venni,gyereket is akartam tőle,a legjobb dolga lett volna.Mindent megadtam volna neki èrzelmi ,ês anyagi szinten is.
okt. 17. 17:31
62/89 anonim válasza:
Akkor meg maradj a mamával és hagyd a nőket.
Ki akar másodhegedűs lenni...
Folyamatosan ugráltatna,kinek kell ez..
63/89 A kérdező kommentje:
Ő nem ugràltat senkit.Exem sem ugràltatta.
okt. 17. 17:44
64/89 Grizesteszta válasza:
Kerdezo, megkerdezted, miert nem vagy jo parti? Mi elmondtuk a velemenyunket, te meg megprobalsz gyozkodni minket, hogy az vagy... Velunk akarsz randizni?
65/89 A kérdező kommentje:
Költözzek el anyâmtòl.
okt. 17. 18:08
66/89 Grizesteszta válasza:
Igen. Ha mar lenne egy komoly kspcsolatod, akkor lehet, hogy ida joltozne a no, ha tenyleg apolni kell. De igy nem lesz kapcsolat, mert "nem vagy eleg kurrens aru" a piacon.
67/89 Grizesteszta válasza:
66: visszaolvastam es nekem se tetszik, amit irtam, szoval kiegeszitenem: az egyuttlakas miatt sokksl-sokkal kisebb a meritesi lehetoseged, mint ha kulon elnel. Es lehet, hogy a mama egy tunder es 20 ev mylva kelkene apolni-ezt siman vallalna egy 20 eve veled elo no. De ezzel inditani nem szerencses...
68/89 A kérdező kommentje:
Tudom
okt. 17. 19:34
69/89 anonim válasza:
Mi tart vissza az elköltözéstől?
Így csak egy mamahoteles vagy.
Persze hogy nem akarnak tőled semmit.
Ráadásul az exed is anyád miatt szakított.
Oké, te döntésed, de akkor a te döntésed miatt nem lesz senkid és ezt a felelősséget cipelheted majd életed végéig is.
Mi leírtuk, de ez a te életed és ha rosszra alakítod, megbánhatod.
70/89 anonim válasza:
Azt kell megértened, bármennyire is fáj, teljesen más a történet, ha megismerkedünk mondjuk 25 évesen, családot alapítunk és természetesen, ha a későbbiekben édesanyádnak szüksége van ránk, hozzánk költöztetjük. Viszont, ha nekem kialakult, rendezett életem van, és már ráadásul gyerekem is, nyilván nem akarnék hozzád költözni, főleg a gyerekem miatt. Összejárogatós kapcsolat nem érdekel, mert ha valakivel együtt vagyok, hosszútávra terveznék, viszont költözni te sem tudsz/akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!