Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.

okt. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 A kérdező kommentje:
Nem szàndèkozom elköltözni ,mert nincs jò egèszsègi àllapotban az anyâm.
okt. 12. 23:04
 2/89 anonim ***** válasza:
88%
Meg is válaszoltad. A nők nem ápolók akatnak lenni anyukáfnak, hanem önálló férfira vágynak, akinek van rájuk ideje. Ki szeret felnőttként úgy szeretkezni, hogy ott a szülő????
okt. 12. 23:10
 3/89 anonim ***** válasza:
6%

2. "Ki szeret felnőttként úgy szeretkezni, hogy ott a szülő????" :D

Helyesen: Ki szeret felnőttként úgy dugni, hogy ott a szülő????

okt. 12. 23:40
 4/89 anonim ***** válasza:
86%
Engem már most is rohattul zavar (26 évesen) hogy nem költöztem még el és addig nem is akarok ismerkedni amíg ez nem következik be. Nem tudom hogy miért csodálkozol.
okt. 12. 23:43
 5/89 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem meg értelmes ember felfogja, ha valaki gondoskodni akar az idős szülőjéről. Nem könnyű persze, de érthető. Mert itt nem a könnyed mamahotelkedésről van szó.

40N

okt. 13. 00:04
 6/89 A kérdező kommentje:
Azèrt egy 40-es nő alkalmazkodhatna ,illetve annyira nem vàlogathat szerintem.Nyilvàn nem neki kell âpolnia .
okt. 13. 00:05
 7/89 anonim ***** válasza:
87%
Szintén nehéz élethelyzetben lévő nőt kell keress! Az emberek nagyon szépen tudnak beszélni az elfogadásról, de a való életben a rendezett életűek nem szívesen veszik a nyakukba más problémáit. Ez mondhatni jogos, csak nem kéne álszentnek lenni, hogy olyannyira elfogadó mindenki, mint ahogy állítani szokás.
 8/89 A kérdező kommentje:
De velem lakik ez tèny.
 9/89 anonim ***** válasza:
96%
"Azèrt egy 40-es nő alkalmazkodhatna ,illetve annyira nem vàlogathat szerintem" - veled értelmes nő ezért nem akar ismerkedni. leszóló, lekicsinyítő kommentjeid vannak a semmire fel, hogy ugyan már válasszanak téged, mert "nem válogathat". De, azt csinál amit akar, és úgy tűnik inkább marad egyedül, mert neki az még mindig kényelmesebb, annyira nincs oda érted, és nem szorul rá a megalkuvásra a "napi betevő" szexért.
okt. 13. 00:25
 10/89 A kérdező kommentje:
Nem akartam ledegradàlni senkit sem ,ezekszerint fèlreèrthető voltam.
okt. 13. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!