Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, ha nem vagyok "férfias" férfi?
Nem felelek meg a férfi sztereotípiáknak, miszerint a férfiak a barkácsolás mesterei (a legegyszerűbb dolgok is nehezen mennek, a bonyolultabbhoz hozzá sem tudok kezdeni), autómániások és lehetőleg "vagánykodva" vezetnek tehát jó gyorsan, "sportosan" (én nem szeretek vezetni, és ha kell is, akkor szabályokat betartva, defenzíven teszem), a férfiak focirajongók (utálom a focit), tech-guruk (hát én nem), erőbajnokok (átlagos erőkifejtésre vagyok képes), sikeresek (nem vagyok sikeres) és persze szeretik a harcokat, a dominanciát, "minden nap újra meg kell hódítani a nőt" meg az ilyen dolgokat (hát én nem!)
Elveszett embernek érzem magam, mert azt érzem, hogy nem felelek meg senkinek.
A vezetés meg a foci nem baj, ha nincs, én se nézem a focit.
De szaladgálni nem szeretsz? Mert én szivesen focizok fiúkkal.:)
az én nejem szemében az a férfi, aki vele és a csaladjával foglalkozik azért tesz meg mindent. az hogy mellette tud pl barkácsolni, autót szerelni, ...stb...az csak plussz. ha mindenki mindenhez értene nem kellenének szakemberek. én se értek mindenhez.
42F
Aki felelőtlen és úgy is vezet, nekem eleve offos. Se saját, se mások életét ne veszélyeztessük.
Barkácsolni nőként szeretek, kocsik, sportok nem érdekelnek és szerintem sok nő örülne neki, ha nem erről kellene hallania.
A saját barátnődet nem kell meghódítani naponta, aki erre vár, tapasztalatból gyorsan meg is csalja mert kell neki az újdonság élménye. Akkor meg minek?
Annyira amennyire egy nő nem nőies nő.
Nem a hobbid vagy érdeklődést körödtöl leszel férfias.
Most én pl buszozom, motorozom, járok lőni, sokmindent megtudok szerelni, szeretek füvet nyírni...ettől még nem értem magam férfinak.
A focinak pl örülnék is ha a pasi nem szereti.
N 31
nem szeretem a focit én se.
Én szeretek szeretni barkácsolni ezt azt de nem vagyok kicsi mániás.
Ismerem olyan nőt aki pl szereti ha a pasi ilyen 1000 mester alkat de a legtöbb nő a hozzád hasonló selyem fiúkat szereti. Legalábbis ezt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!