Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Fontos nektek, hogy mi a pasi hobbija? Érdekes, ha a pálinkafőzés az egyik szabadidős elfoglaltsága?

Figyelt kérdés
Kreatív, egyedi, alkot valamit, nem csak a kontrollert nyomogatja, mint a lúzer kis lekvármatyik. Igazi alfahímes dolog, mikor simán megemeli a nyolcvan literes cefrés hordót.

2023. febr. 28. 13:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem fontos. Legyen pénzes hobbija mert akkor masban se kispàlyás.
2023. febr. 28. 14:01
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem láttam volna a bővebb leírást, csak simán azt mondanám, hogy nem érdekel.

De hogy ettől alfahímnek tartod magad, az elég nevetséges, már ne is haragudj :D

2023. febr. 28. 14:08
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nagyon fontos, hogy hasonló dolgokat szeressünk csinálni. Nálam ez egy alap.

Pl ha nekem a kirándulás a hobbim, örülnék ha a párom is szeretné ezt, de ha neki a kedvenc hobbija a motorozás, amit én nem szeretek, és ő kirándulni egyáltalán nem szeret, akkor nem hiszem hogy egymáshoz illunk, úgyhogy valamilyen szinten fontos a hobbi igen.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:egyáltalán nem lenne érdekes számomra egy oylan pasi, akinek a pálinkafőzés a hobbija. Valószínűleg az ivást sem veti meg, az meg nekem nem imponál.

2023. febr. 28. 14:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Számomra mindig is fontos volt, hogy legyen a párommal több közös hobbink és érdeklődésünk, ugyanakkor sose zavart, hogy vannak olyan szabadidőstevékenységei is, amik engem nem vonzanak.

Például a párommal mindketten odáig vagyunk a művészetekért, mi magunk is művészek vagyunk. Nekem nagyon vonzó, ahogy alkot, ahogy más szemszögből látja a világot. Utazni és túrázni is mindketten imádunk, csak hogy egy másik példát is írjak (tudnék még legalább egy tucatot, de nem ez a lényeg); nekem nagyon fontos, hogy ezeket a szenvedélyeimet meg tudjam élni azzal az emberrel, akit szeretek.

Ha van néhány olyan érdeklődése, ami engem nem mozgat meg, az nem probléma. Például a párom szüleinek van egy borászata, a párom gyakran segít nekik és nagyon tanult a témában, de engem egyáltalán nem érdekel a dolog. Ha csak olyan hobbijai és érdeklődései lennének, amik engem nem érdekelnek, illetve a kapcsolatunk kárára menne bármelyik ilyen tevékenysége, össze se jönnék vele.

26/N

2023. febr. 28. 14:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos, hogy valami produktív hobbija legyen. Valami kreatív, vagy sport, zene stb. A pálinkafőzés is jó.

Viszont a gondolkodásmódod nagyon nem oké.

2023. febr. 28. 14:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, már megint itt ez a szerencsétlen, aki az alkoholizmusban látja a férfiasság netovábbját....
2023. febr. 28. 14:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond a pálinkafőzéssel, engem nem kifejezetten érdekel, de ha a párom ezzel foglalkozna, akkor kíváncsi lennék. Az ilyen féldecis gatyaszaggató shot és a minőségi pálinka amúgy ég és föld. Az előbbi proli, az utóbbi minőségi, kultúrális, gasztronómiai téma.

A kérdésből sugalló alkoholizmus és alkoholista hozzáállás a nem oké.

2023. febr. 28. 14:37
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Isten nyugosztalja FinomZserbót.😞

Kedves Kalapács Teddy,üdv a kis közösségünkben!🤗

Linkelek ide egy kérdést ahol szavazás is volt a pálinkázás kultúrájával kapcsolatban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..

Látható hogy a gyakoris közösség döntő többsége a pálinkára mint gasztronómiai örömforrásra tekint nem mint a lerészegedés eszközére. Így akár vonzó kultúrhobbiként is nézhetnénk ezt a dolgot. Esetedben azonban tudjuk hogy neked Bazsi a pálinka arra kell hogy rendszeres időközönként szétcsapd vele magad aztán full másnaposan végigfetrengve a napot hülye kérdéseket írhass ki a gyakorira. Nálad az ivásnak semmi kultúrája nincsen így ez a "hobbi" esetedben egy kicsit sem vonzó. A 80 kilós cefrés hordót meg nem nagyon kéne emelgetni mert a nagy erőlködésnek beszarás lesz a vége.

2023. febr. 28. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Drága. Mi az a 80 liter? Jobb helyeken 200 literes hordóban van lezárva. Ès azokat mozgatják.
2023. febr. 28. 15:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Főzzed lefelè ne itt irogass! 😆
2023. febr. 28. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!