Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Fontos nektek, hogy mi a pasi hobbija? Érdekes, ha a pálinkafőzés az egyik szabadidős elfoglaltsága?
Ha nem láttam volna a bővebb leírást, csak simán azt mondanám, hogy nem érdekel.
De hogy ettől alfahímnek tartod magad, az elég nevetséges, már ne is haragudj :D
Nekem nagyon fontos, hogy hasonló dolgokat szeressünk csinálni. Nálam ez egy alap.
Pl ha nekem a kirándulás a hobbim, örülnék ha a párom is szeretné ezt, de ha neki a kedvenc hobbija a motorozás, amit én nem szeretek, és ő kirándulni egyáltalán nem szeret, akkor nem hiszem hogy egymáshoz illunk, úgyhogy valamilyen szinten fontos a hobbi igen.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:egyáltalán nem lenne érdekes számomra egy oylan pasi, akinek a pálinkafőzés a hobbija. Valószínűleg az ivást sem veti meg, az meg nekem nem imponál.
Számomra mindig is fontos volt, hogy legyen a párommal több közös hobbink és érdeklődésünk, ugyanakkor sose zavart, hogy vannak olyan szabadidőstevékenységei is, amik engem nem vonzanak.
Például a párommal mindketten odáig vagyunk a művészetekért, mi magunk is művészek vagyunk. Nekem nagyon vonzó, ahogy alkot, ahogy más szemszögből látja a világot. Utazni és túrázni is mindketten imádunk, csak hogy egy másik példát is írjak (tudnék még legalább egy tucatot, de nem ez a lényeg); nekem nagyon fontos, hogy ezeket a szenvedélyeimet meg tudjam élni azzal az emberrel, akit szeretek.
Ha van néhány olyan érdeklődése, ami engem nem mozgat meg, az nem probléma. Például a párom szüleinek van egy borászata, a párom gyakran segít nekik és nagyon tanult a témában, de engem egyáltalán nem érdekel a dolog. Ha csak olyan hobbijai és érdeklődései lennének, amik engem nem érdekelnek, illetve a kapcsolatunk kárára menne bármelyik ilyen tevékenysége, össze se jönnék vele.
26/N
Nekem fontos, hogy valami produktív hobbija legyen. Valami kreatív, vagy sport, zene stb. A pálinkafőzés is jó.
Viszont a gondolkodásmódod nagyon nem oké.
Nincs gond a pálinkafőzéssel, engem nem kifejezetten érdekel, de ha a párom ezzel foglalkozna, akkor kíváncsi lennék. Az ilyen féldecis gatyaszaggató shot és a minőségi pálinka amúgy ég és föld. Az előbbi proli, az utóbbi minőségi, kultúrális, gasztronómiai téma.
A kérdésből sugalló alkoholizmus és alkoholista hozzáállás a nem oké.
Isten nyugosztalja FinomZserbót.😞
Kedves Kalapács Teddy,üdv a kis közösségünkben!🤗
Linkelek ide egy kérdést ahol szavazás is volt a pálinkázás kultúrájával kapcsolatban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
Látható hogy a gyakoris közösség döntő többsége a pálinkára mint gasztronómiai örömforrásra tekint nem mint a lerészegedés eszközére. Így akár vonzó kultúrhobbiként is nézhetnénk ezt a dolgot. Esetedben azonban tudjuk hogy neked Bazsi a pálinka arra kell hogy rendszeres időközönként szétcsapd vele magad aztán full másnaposan végigfetrengve a napot hülye kérdéseket írhass ki a gyakorira. Nálad az ivásnak semmi kultúrája nincsen így ez a "hobbi" esetedben egy kicsit sem vonzó. A 80 kilós cefrés hordót meg nem nagyon kéne emelgetni mert a nagy erőlködésnek beszarás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!