Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, ha nem vagyok "férfias" férfi?
Nem felelek meg a férfi sztereotípiáknak, miszerint a férfiak a barkácsolás mesterei (a legegyszerűbb dolgok is nehezen mennek, a bonyolultabbhoz hozzá sem tudok kezdeni), autómániások és lehetőleg "vagánykodva" vezetnek tehát jó gyorsan, "sportosan" (én nem szeretek vezetni, és ha kell is, akkor szabályokat betartva, defenzíven teszem), a férfiak focirajongók (utálom a focit), tech-guruk (hát én nem), erőbajnokok (átlagos erőkifejtésre vagyok képes), sikeresek (nem vagyok sikeres) és persze szeretik a harcokat, a dominanciát, "minden nap újra meg kell hódítani a nőt" meg az ilyen dolgokat (hát én nem!)
Elveszett embernek érzem magam, mert azt érzem, hogy nem felelek meg senkinek.
Egy az egyben így vagyok én is ahogy leírtad. Annyi különbséggel, hogy én még vezetni sem tudok.
Az IKEAs bútorokat is rendre az asszony rakja össze. Villanykörtét én cserélek, az igaz, de csak miután ő megállapítja milyen égő kell bele:D GLettelést, festést is ő csinálja, az én művem ocsmány, inkább csak tartom neki a vödröt:D
De mint a soraimból kivehetted: így is van nőm, 15 éves korom óta mindigis volt. És az elmondások alapján biztonságban érzik magukat mellettem, rám merik bízni magukat. Szóval nem ezektől lesz valaki férfias.
13.
És ezzel mit lehet tenni, egy olyan régióban, ahol nincs pszichológus vagy terapeuta?
15.
A településem 30 kilométeres körzetében nincs a rendelőkben csak pszichiáter, aki a random gyógyszerek felírásán kívül nem csinál semmit. Ezek arra jók, hogy ne vágjam fel instant az ereimet. De boldogságot nem ad, csak ürességet.
Ahh, tényleg, a hashtageket csak most láttam.
Kérdező, magánban érdemes pszichológushoz menni, ők pedig akár online is rendelnek. Állami pszichologus/pszichiatria szart sem ér.
17.
És ezt ki fogja kifizetni? Mert nincs 1-1 órára 25 ezer Forintom + utazási költségek.
19.
Nem reális, nem teljesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!