Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, ha nem vagyok "férfias" férfi?
Nem felelek meg a férfi sztereotípiáknak, miszerint a férfiak a barkácsolás mesterei (a legegyszerűbb dolgok is nehezen mennek, a bonyolultabbhoz hozzá sem tudok kezdeni), autómániások és lehetőleg "vagánykodva" vezetnek tehát jó gyorsan, "sportosan" (én nem szeretek vezetni, és ha kell is, akkor szabályokat betartva, defenzíven teszem), a férfiak focirajongók (utálom a focit), tech-guruk (hát én nem), erőbajnokok (átlagos erőkifejtésre vagyok képes), sikeresek (nem vagyok sikeres) és persze szeretik a harcokat, a dominanciát, "minden nap újra meg kell hódítani a nőt" meg az ilyen dolgokat (hát én nem!)
Elveszett embernek érzem magam, mert azt érzem, hogy nem felelek meg senkinek.
30.
De van, csak egyikük sem tart magával egyenrangúnak. Ők jobbak, mint én, és félek tőle, hogy én sosem leszek olyan jó, mint ők.
32.
Én magamat nem értékelem sokra, ez a probléma alapja. De nem tudom, hogyan tartsam magamat sokra, ha nincs igazán "mire fel". Vannak ilyen-olyan sikereim, de mindig olyan kevésnek tűnik a többi emberéhez képest. Úgy érzem, szégyenkeznem kell, poénnal ütöm el, ha rólam kérdeznek, és nem merek felvállalni semmilyen érzést, gondolatot, mert félek a többiek véleményétől.
1. Mindenkinek vannak értékei, találd meg a jó tulajdonságaidat, képességeidet, ha kell próbáld ki, képezd magad.
2. Mások véleményétől, értékelésétől függetlenül érd el ezt!
A te problémád önértékelési probléma és az ebből fakadó önbizalomhiány.
"#Miért vagyok én kevesebb, mint mások?"
Becsaptak.
Valaki ezt hazudta/ja neked.
Gondolkodj!
Mi a legkorábbi emlék, amikor ezt hallottad?
Végy elő egy papírt/füzetet, jegyzetelj, milyen mondatokat és kitől és mikor hallasz, amik ezt mondják neked!
Tesztoszteron szinted nézetted?
Lehet nem ártana természetes tesztoszteron fokozót használnod (minimum 3 hónapig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!