Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem vagyok jò parti?

Figyelt kérdés
Van egy jò kocsim, anyàmmal èlek ,van egy fiam 9 èves ,kêthetente lâthatom.Azok a nők is eltűnnek egy idő utân ,akinek gyereke van.Többnyire olyan nőkkel randizok.42 èves vagyok.

okt. 12. 23:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
94%

Ha a szomszédban laknál akkor jobb lenne a helyzeted. Időnként átmész anyukádhoz az nem olyan zavaró mint egy lakásban élni. Így érthető ha nem vagy jó parti.

Költözz külön a közelbe.

okt. 16. 10:12
 32/89 anonim ***** válasza:
78%

Hatvanas anyukád milyen ápolásra szorul?

Keress hasonlóan problémás helyzetben levő párt, aki a saját szülei házából szívesen átköltözik a te anyukádhoz a gyerekeivel.

okt. 16. 11:54
 33/89 A kérdező kommentje:
Hât azèrt figyelni kell râ.Ez nem problèmàs helyzet,règen egy fedèl alatt èltek a szülőkkel.
okt. 16. 12:17
 34/89 anonim ***** válasza:
93%

Volt is rengeteg probléma belőle.🤷

okt. 16. 12:30
 35/89 anonim ***** válasza:
89%

"règen egy fedèl alatt èltek a szülőkkel"

Vagy nem.

És ma is egy fedél alatt élnek a szülőkkel, vagy nem.

Az a kérdés, hogy te ma/most mit/kit szeretnél, és ehhez hogyan találsz párt.

okt. 16. 12:30
 36/89 anonim ***** válasza:
93%

33

Igen, volt is belole sok probléma.

okt. 16. 12:37
 37/89 Grizesteszta ***** válasza:
64%

Kérdező, már ebben a kérdésben/reakciókban sem vagy konzekvens, már most sincs egy 'etalon', amihez igazodhatna az a nő, akivel ismerkedni kezdesz.

Először is azt írod, hogy 'nincs jó állapotban, figyelni kell rá', utána közlöd, hogy 'nem problémás helyzet'. De problémás, már azért, mert nem lehet tudni, mennyire kell figyelni a mamára most, és bármennyire is, ez csak rosszabb lesz. Viszont a gyerekes barátnőd esetében a gyerek(ek) nő(nek), egyre jobb lesz a helyzet. Plusz: a közös lakás , jó kocsi nem olyan 'vágyott' egzisztencia, amire fel kell vágni, a nőnek vélhetőenh saját lakása van , ahol él a gyerekkel és esetleg kocsija is. (az mindegy milyen, az a lényeg, hogy van, tehát mobil...) Szóval nem adsz annyi extrát, ahogyan te gondolod, de erősen degradáló vagy, miszerint ' nem válogathat'. Dehogy nem válogathat! Egy negyvenes nő sokkal inkább válogat, mint egy húszas, egyszerűen azért, mert már ismeri önmagát, a lehetőségeit, a korlátait, tudja, hogy ő mit tud/akar nyújtani, tud egyenleget vonni, sokkal több a tapasztalata.

Konkrétan ebben az esetben egy okos nő nem a mama miatt nem akar veled ismerkedni, hanem az önhittséged miatt: ' nem problémás helyzet', 'ki lehet velük jönni', 'nem válogathat', 'jó kocsim van'...

Erős ötvenes vagyok és van párom, kocsim( kicsi vacak, mert azt tudom vezetni) saját lakásaim, komoly megtakarításom, felnőtt gyerekem 'kistafírozva', szóval hidd el, nem savanyú a szőlő, de azt mondom: eszembe nem jutna veled ismerkedni, mert egyszerűen nem vagy elég nyitott és nem vagy elég jó parti- nem a helyzeted miatt, hanem a mentalitásod miatt. :) Gondold át a dolgokat újra!

okt. 16. 12:46
 38/89 anonim ***** válasza:
68%

"Azèrt egy 40-es nő alkalmazkodhatna ,illetve annyira nem vàlogathat szerintem."

Hogy te mekkora tévedésben vagy, csávókám! 🤣

Itt van pár 40-55 közötti nő, de minden pasas szívesen meghúzná őket...

okt. 16. 15:22
 39/89 anonim ***** válasza:
63%

Jól el vagy tévedve.

Úgy válogathatunk hogy azt el sem tudod képzelni.

Egy 40es nő még mindig kívánatos, tud főzni, mosni, takarítani, ez érték a férfiak számára, hiszen ők ezt nem csinálják.

De ha már tényleg kapcsolatba kezdek valakivel én viszem ezeket a kapcsolatba.

Te mit teszel bele?

Neked jobb lesz az életed, hiszen valaki tisztasági teremt, megfőz, gyengédséget, törődést kapsz.

Te mit nyújtasz?

okt. 16. 23:51
 40/89 anonim ***** válasza:
18%

"Te mit nyújtasz?"

Jó p*na, Deshi ma beteszi a popsiba

Megint a fejemen a glória

Nyugi Baba, csak irónia

Tőled egekben a libidóm

A Babám egy díva

Messzire szívja a bánatom

Mikor magamhoz ölelem

A Babám egy díva

Szeretni akarom, lehet véletlen

Hogy bele-belebetegedtem

https://www.youtube.com/watch?v=vz6y3DDBTXA

okt. 17. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!