Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
Itt is volt már fent olyan kérdés, ha nincs kint az instán vagy facen, hogy kapcsolatban akkor egyedülálló lehet? Vagy ha levette a közös képeket, akkor szakítottak?
Én csak azt látom az ismerőseim körében, ahol komoly a kapcsolat ott vannak közös képek. Nyaralásról, családról. Akinek meg évente, két évente új partnere van, ott nincs. Van olyan is akik két hetente szakítanak, kiteszik, mikor összevesznek akkor levesznek mindent, majd kis idő múlva ugyanez. Na ez már érdekes. :D
Mi ismerősek vagyunk, be is van írva, hogy kapcsolatban, de csak akkor látszik ha rámennek az egyéb adatokra. Közös képet nem tesszünk ki, mert ez magánügy. :D Egyébként se szeretem ha like - ot kapok a képekre ezért is van lezárva a profilkép mappám. Ne nézegessék a képeimet. :)
Szerintem senkinek semmi köze a magánéletének az embernek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!