Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
Ma22:42
Igazad van nem vitatkozok. Te jobban tudod. 🤣🤣
Az én kéretlen üzeneteim annyira keretlenek,hogy mégcsak értesítőt sem kapok róla. Évente 1x kb betevedek abba a mappaba és max jókat mosolygok rajta. Lássuk be,aki így random emberekre ismeretlenül rair,az nagyon el van keseredve és nem a versenyképes réteg.
Nem értem,miért rettegsz te attól,hogy bombanok fogjak spammelni a pasidat. Ennek semmi realitása.
Aki nőként azon izgul, hogy ha nem teszi ki a párja a fényképét, akkor "nem vállalja fel", gondoljon arra, hogy csak tiszteli és nem dísztárgyként vagy saját "jó pasiságának" bizonygatására használja.
Olyan ismerősöm is van, akinek a csaja akarja, hogy tegyen ki róla képet, és mindig nyom a saját képére egy szivecskét. Ha nem tetszik rajta a haja állása, akkor a srácnak le kell cserélnie egy másik képre. De semmi mást nem lájkol a párjánál, szegény srác ha kitesz valamit a hobbijáról, vagy bármiről, azokat leszarja. Szóval ha valaki ki is tesz képet, nem biztos, hogy saját indíttatásból.
Nem erdejel a Facebook.
A páromat azzal vállalom fel, hogy vele megyek programokra, a családomhoz, az ő családjához, barátokhoz.
A neten hót idegeneknek minek kéne közszemlére tenni?
A lepontozók kedvéért írom csak le az utóbbi időben két olyan férfiba is belefutottam társkeresőn aki kapcsolatban volt, de persze a közösségi oldalon nem volt erről kint semmi. Csak véletlenül derült ki, hogy van barátnőjük. Volt egy srác akivel egy ideig találkozgattam pár éve, egyszer csak felbukkant. Persze neki sem volt kint semmi a híres neves facebookon, még jó hogy kicsit jobban utánanéztem mert kiderült hogy több mint egy éve együtt van valakivel.
Én azt mondom, hogy ha nincs semmi titkolnivalója valakinek, és aktívan használja a közösségi oldalakat, legyen kint hogy kapcsolatban van. Én azért tettem ki, mert előtte rendszeresen jelölgettek idegenek is. Amióta kint egy közös kép, lényegesen kevesebben próbálkoznak. :)
Én már csak azt nem értem hogy sokan ideírtátok hogy nem postoltok meg nem léptek be meg hogy szenny.
A kérdésből is kiderült hogy nem ti vagytok megszólítva a kérdésben.
Vagy nem? 🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!