Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok, nők. Megszerettek egy srácot, aki amúgy nem az ideálotok, fiatalabb is pár évvel, és talán nem mernéd felvállalni őt. De a kapcsolat kezdi átlépni a baráti fogalmat. Ilyenkor? Dobtok mindent, pl büszkeségből? NEM ÁLTALÁNOSíTOK!
Ha jól értem a kérdésedet:egy lánynak van egy töle fiatalabb és nem feltétlen barátnöpukkasztó kinézetü barátja, akivel lassan egymásba szeretnek?
Normális esetben ebböl együttjárás lesz.
Azt nem értem, miért kellene dobni a kapcsolatot és mi köze ennek a büszkeséghez?
Voltam ilyennel, ő konkrétan kövér volt.
Felvállaltam akkor, igaz hamar szétmentünk, de az nem a külső miatt volt...
Nem tudom, miért ne vállalnád fel, ha szereted
21/L
Párom 8 évvel fiatalabb nálam.
Mikor megismertem is volt rajta felesleg és most is van...macis alkat de abból is az erőteljesebb fajta :)
Még csak megsem fordult a fejemben soha ,hogy letagadjam őt vagy szégyeljem hiszen szeretem mindennél jobban.
Sőt én nagyon büszke vagyok rá,hogy egy ilyen csodálatos embert nevezhetek a páromnak mint amilyen ő.
Sosem érdekelt,hogy mások mit gondolnak rólunk.Én ismerem és szeretem.Ez a lényeg.
Barátnőim,anyukam és hugom is furcsálták,mikor összejöttem vele.Előtte mindegyik barátom sportos macsó volt.
De ahogy megismerték őt,mindegyikük azt mondta,hogy már értik miért vagyok együtt vele és mit szeretek benne ennyire.
29/N
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én lennék a férfi aki a válaszokat keresi arra,hogy miért lett eldobva minden szinte egyik napról a másikra.
Én pl.simán felvállalnék egy fiatalabb srácot,akár tinit is,ezen nem múlik.A külső már más kérdés, de ez úgyis szubjektív.A lényeg,hogy ha valamennyire bejön nem kenne gáz ha fiatalabb.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!