Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, a legtöbb (nem általánosítok) lány miért ilyen?
A sztori:
Megismerkedtem egy lánnyal,1 hónapja voltunk együtt.
Folyton tett nekem ilyen megjegyzéseket,hogy neki rossz a farmernadrágja,meg szeretne műkörmöshöz menni,parfümöt venni.
Nekem nincs keresetem,tanulok még,nyári munkára szoktam járni,ha kell valami,zsebpénz meg kajára elég.
Múltkor sétáltunk a lánnyal,elnéztünk egy ruhaboltba,és megjegyezte,hogy tetszik neki egy 6ezer forintos nadrág,de nincs nála pénz,majd tovább ment.
Felhozta,hogy volt baráttól ezt kapott,azt kapott.
Majd mikor én nem tudtam rá költeni,elhagyott.
ma 20:14
jogos:)
lehet gazdag pasinak nézek ki
az előző barátnőm is ilyen volt,meghívtam fagyizni,néha kínaira,az volt a kedvence,bulizni mentünk piát én fizettem minden alkalommal...stb
mégse volt elég
sőt
Én is meg szoktam jegyezni, hogy "ha lenne pénzem rá, megvenném", vagy hogy "ha sokat keresnék, tuti beszabadulnék ebbe a boltba", de a párom tudja, hogy tényleg magamról beszélek ilyenkor. Nem erős célzással mondok ilyesmiket, hanem komolyan gondolom, hogy a saját pénzemből, ha telne/telik rá, beruháznék/beruházok egyre-másra. És nem várom el a páromtól, h meghívjon, vagy költsön rám. De azért nekem is jól esik, ha néha-néha megteszi.
Szóval valamilyen szinten minden nőben benne van szerintem ez. A kérdés, hogy mennyire hagyja elszabadulni az indulatokat. Te pont egy olyan csajt fogtál ki, aki egy pénzéhes hülye k*rva, és mindig rinyál valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!