Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, a legtöbb (nem általánosítok) lány miért ilyen?
A sztori:
Megismerkedtem egy lánnyal,1 hónapja voltunk együtt.
Folyton tett nekem ilyen megjegyzéseket,hogy neki rossz a farmernadrágja,meg szeretne műkörmöshöz menni,parfümöt venni.
Nekem nincs keresetem,tanulok még,nyári munkára szoktam járni,ha kell valami,zsebpénz meg kajára elég.
Múltkor sétáltunk a lánnyal,elnéztünk egy ruhaboltba,és megjegyezte,hogy tetszik neki egy 6ezer forintos nadrág,de nincs nála pénz,majd tovább ment.
Felhozta,hogy volt baráttól ezt kapott,azt kapott.
Majd mikor én nem tudtam rá költeni,elhagyott.
Tudom, hogy lefogtok pontozni, de megírom a véleményem.
Nem akarok papolni, mert hasonló helyzetben vagyok. Csak annyi különbséggel, hogy én nem kerestem ezt. A barátom nagyon elkényeztet. Mondtam már neki, hogy ne tegye, de azt mondja, hogy ő akit szeret, annak mindent megad. No, most a minden abból áll, hogy tényleg mindent fizet, méregdrága ajándékokat kapok tőle. Jó ez, de néha kellemetlen. Viszont azok a lányok, akik egy egyetemista/iskolás fiútól ilyeneket elvárnak, elég pofátlanok. Ez gáz szerintem. Ti még a szüleitek hátán éltek és ezt felmérhetnék... 21n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!