Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi meg tud változni ha van kiért?
Szia!
Sajnos en eddig ugy tapasztaltam hogy az emberek azok akik, es csak elnyomni kepesek valodi enjuket, esetleg egy nagyon picit valtozni. Ez nem csak a parkapcsolatokra, hanem az elet minden teruletere igaz szerintem. Lehet persze hogy csak rossz emberekkel voltam kapcsolatban, oszinten kivanom hogy Neked pozitiv tapasztalataid legyenek ezen a teren:)
Nem! A vérében van.
De tényleg.Fickók genetikusan kódolva vannak erre.
Ha nem tudja valahogy lekezelni,akkor uralkodik az ösztön.
Szerintem pedig képes megváltozni.
mindenkinek az életében eljöhet egy olyan ember aki miatt képes megváltozni , mármint a negatív dolgait tekintve.
Felesleges.
Ha valakit megszerettem akkor azt a megváltoztatás nélkül, a személyét és személyiségét beleértve tettem.
Ha változtatni akar bárki rajtam akkor nem engem szeret hanem egy fixa ideát, melynek senki nem fog megfelelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!