Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire számít 1 fiú magassága?

Figyelt kérdés

Tudom eléggé lerágott csont és biztos páran azzal fognak jönni, hogy nézzek vissza stb..

A helyzet az, hogy van 1 lány akivel már kb 1-1,5 hónapja facebookon beszélgetünk (face-n ismertem meg). Nagyon jól elbeszélgetünk akár 6-7 órát 1 huzamban sosem tudunk kifogyni a témából stb.. és hát meg beszéltük, hogy 1 találka jó lenne már. Ő is szeretné, meg én is, DE mivel nem vagyok valami magas darab félek, hogy kifog belőlem ábrándulni. Mert én már igen csak többet érzek mint barátság és mikor finoman rá kérdezek, hogy ő mit érez ő se szokta soha azt mondani, hogy nem így lenne + sziveket is szoktunk küldeni egymásnak (nem minden 1-es mondatba persze, az szerintem túl nyálas lenne, nem vagyok az a össze vissza szívezős típus). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek lehet így még esélyem nála vagy ne is erőltessem és maradjunk barátok?!

Én 174 cm vagyok, Ő pedig 168 cm.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. :/ :D

2012. okt. 3. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Kb. minden lánynak a magasság a legfontosabb. Te pont határeset vagy, akinek már talán lehet nője, de kevés csajnak elég ez a magasság.
2012. okt. 3. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Nekem fontos, hogy egy férfi magas legyen, másokat meg sem nézek. De ez én vagyok.

Nem mindenkinek fontos, de mivel magasabb vagy tőle és szeretitek egymást,kizártnak tartom, hogy ezzel probléma legyen.

2012. okt. 3. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Akkor én pont kiesek abból a majdnem minden lány kategóriából. Az én 165 cm magaságommal egy 164 cm magas srácba szerettem bele :)
2012. okt. 3. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem teljesen felesleges emiatt paráznod.

Nem nagyon ismerek olyan lányt aki a magassága miatt ábrándult volna ki egy pasiból.

És így, hogy 6 centivel vagy nála magasabb, jól is álltok majd egymásnak. :)

Az milyen kényelmetlen már, mikor túl nagy a magasságkülönbség, és az egyiknek állandóan hajolgatnia kell, a másiknak meg lábujjhegyen ágaskodnia...

160cm vagyok, volt már 180cm-s barátom.

Jó ha magasabb a fiú, de elég pár centi.

És egyébként semmi nem múlik rajta, nem ezek a döntő dolgok egy kapcsolatban, úgyhogy ne rágd magad ezen :)

2012. okt. 3. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát én mivel alapból törpe tipus vagyok,így minden pasi magasabb nálam sokkal.Ha 165 cm magas,ha 180 cm akkor is :D Ne parázz,174 cm szerintem pont jó egy pasinak.Nem kell égimeszelőnek lenni sem :)
2012. okt. 3. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
ez nem para!
2012. okt. 3. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Sztem ez a magasságkülönbség még teljesen jó, hacsak a csaj nem szokott 10centis magassarkút húzni. Én szeretem, ha fel tudok nézni fizikálisan is a páromra még akkor is, ha magasabb cipő van rajtam (az más kérdés, hogy 6 centis sarok max., amit el tudok viselni a lábamon, és azt is rövid ideig) - bár az én 159 centimmel ez annyira azért nem nehéz. Nekem 182 centis a barátom, nekem ő így pont tökéletes.

De egyébként ha ennyire kedvel, akkor sztem a magasság nem lesz akkora para egyébként sem... van, aki nála alacsonyabbal jár pl.

2012. okt. 3. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Ekkora különbség pont jó. Nálunk is ugyanekkora volt a magasságkülönbség.
2012. okt. 3. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Találkozzatok elsőre olyan helyen, ahol biztos nem magassarkúban fog menni, pl. játszótér, park, sportesemény.

(175cm, F)

2012. okt. 3. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
valahol 160 és 2 méter között legyen
2012. okt. 3. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!